Waar de kracht van web en app elkaar naadloos versterken.

Al meer dan 10 jaar ontwerpen en ontwikkelen wij 5-sterren apps voor organisaties. 

Shape 1

Krachtige oplossing voor cross-platform app-ontwikkeling.

Hybride apps zijn een oplossing voor mobiele technologie. Ze combineren de voordelen van web technologieën met die van native technologie. Hierdoor kunnen ze efficiënt en kosteneffectief worden ontwikkeld voor meerdere platforms tegelijkertijd, terwijl ze toch de gebruikerservaring van een native app bieden. Dit maakt hybride apps een veelzijdige oplossing voor organisaties die snelheid en efficiëntie willen combineren met een goede gebruikerservaring. Ben je op zoek naar een efficiënte, kosteneffectieve en veelzijdige oplossing voor jouw mobiele technologie? Dan is een hybride app of een progressive web app de overweging waard.

Hybride app ontwikkeling met React Native

Met onze ervaring in hybride ontwikkeling met React Native, kunnen wij jouw app ontwikkelen voor zowel iOS als Android. React Native is een van de meest populaire en veelzijdige frameworks voor hybride app ontwikkeling. Een voordeel van React Native apps is dat je ze gemakkelijk kan koppelen aan web apps.

Onze aanpak

Define

We vertalen business- en gebruikersinzichten door naar een mobile strategy en een product visie die aansluit bij jullie ambitie.

Design

We halen gebruikersbehoeften en kansen boventafel en vertalen dit naar een onderscheidende user experience design die aansluit op de klantbeleving.

Develop

Onze ontwikkelmethodiek is gericht op efficiëntie en kwaliteit. Door gebruik te maken van Scrum, kunnen we snel reageren op veranderende wensen, eisen en inzichten.

Improve

We stellen een roadmap op waarin we rekening houden met nieuwe inzichten en learnings, zodat we jouw app kunnen door-ontwikkelen en optimaliseren na de livegang.

Waarom samenwerken met Myler?

Myler is een mobile agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, hybride, web apps en iot-solutions. In co-creatie met onze partners ontwikkelen wij digitale producten die het leven van mensen makkelijker maakt.

Prijscalculator

Een kostenindicatie in slechts enkele minuten.

Wij begrijpen dat de kosten van een het ontwikkelen van een app een belangrijke overweging is. Met onze calculator krijgt je snel en eenvoudig een realistisch beeld van de verwachte kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app. Door het beantwoorden van een aantal vragen ontvangt je binnen enkele minuten een compleet en vrijblijvende prijsindicatie.

Benieuwd wat React native voor jou kan betekenen?

Herbert denkt graag met je mee.