Progressive web apps

Versnel je Time-to-Market en vergroot je bereik met een PWA

Al meer dan 10 jaar ontwerpen en ontwikkelen wij 5-sterren apps voor organisaties. 

Shape 1

Een kosteneffectieve oplossing voor app-ontwikkeling

Progressive Web Apps (PWA's) is een manier van app-ontwikkeling die de beste eigenschappen van zowel web- als native apps combineert. PWA’s bieden een snelle en responsive gebruikerservaring die vergelijkbaar is met een native app, terwijl het in feite geen native app is. PWA’s zijn makkelijk online te vinden en te installeren via een webbrowser op de telefoon. Een gebruiker hoeft hiervoor dus niet naar een app store te gaan, zoals je dat wel gewend bent bij een native app. PWA’s zijn een efficiënte oplossing voor organisaties die hun online bereik willen vergroten, een native app ervaring willen bieden voor klanten om daarmee hun gebruikerservaring te willen verbeteren.

Versnel je Time-To-Market en vergroot je bereik met een PWA

Progressive Web Apps (PWA’s) bieden een aantal voordelen ten opzichte van native apps en react native apps. PWA’s zijn sneller en efficiënter te ontwikkelen en onderhouden doordat PWA’s gebruik maken van web technologieën in plaats van platform specifieke technologieën. Daardoor bespaar je aanzienlijk wat tijd - en dus geld - in het ontwikkeltraject en de onderhoud van een app. Daarnaast vereisen PWA’s weinig platform specifieke kennis en heb je geen app store nodig voor de distributie van een PWA. Dit betekent dat je PWA’s dus sneller kan ontwikkelen en kan implementeren dan native apps. Hierdoor wordt de time-to-market aanzienlijk verlaagd. Bovendien zijn PWAs indexeerbaar, wat betekent dat zoekmachines de inhoud van een PWA kunnen crawlen.

Onze aanpak

Define

We vertalen business- en gebruikersinzichten door naar een mobile strategy en een product visie die aansluit bij jullie ambitie.

Design

We halen gebruikersbehoeften en kansen boventafel en vertalen dit naar een onderscheidende user experience design die aansluit op de klantbeleving.

Develop

Onze ontwikkelmethodiek is gericht op efficiëntie en kwaliteit. Door gebruik te maken van Scrum, kunnen we snel reageren op veranderende wensen, eisen en inzichten.

Improve

We stellen een roadmap op waarin we rekening houden met nieuwe inzichten en learnings, zodat we jouw app kunnen door-ontwikkelen en optimaliseren na de livegang.

Waarom samenwerken met Myler?

Myler is een mobile agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, hybride, web apps en iot-solutions. In co-creatie met onze partners ontwikkelen wij digitale producten die het leven van mensen makkelijker maakt.

Prijscalculator

Een kostenindicatie in slechts enkele minuten.

Wij begrijpen dat de kosten van het ontwikkelen van een app een belangrijke overweging is. Daarom bieden we een handige online prijscalculator aan. Met deze calculator krijg je snel en eenvoudig een realistisch beeld van de verwachte kosten.