Technologie

Technologie in de hart van onze organisatie

Shape 3

Myler is een mobile agency die zich specialiseert in het ontwikkelen van digitale producten zoals native, react native, web apps en iot-toepassingen. Ons doel is om in co-creatie gebruiksvriendelijke en innovatieve apps te ontwikkelen die het leven van mensen makkelijker maakt.

Native app ontwikkeling

Als het gaat om native apps, dan ben je bij Myler op het juiste adres. Wij ontwikkelen native apps die perfect aansluiten op de gebruikservaring van iOS of Android. Hierdoor kunnen native apps gebruik maken van de native functionaliteiten van een apparaat, zoals de camera, GPS en Face ID. Dit is ideaal voor apps met complexe functionaliteit of die een perfecte gebruikerservaring willen bieden aan gebruikers.

Hybride app ontwikkeling

Wil je direct cross platform ontwikkelen dan is React Native wellicht een goede keuze. React Native is gebruikt web- en native technieken, waardoor ze geïnstalleerd kunnen worden op het apparaat van de gebruiker, maar de content wordt ingeladen vanuit een webpagina. Wil je wel een app-achtige ervaring maar dat je gebruiker geen app hoeft te downloaden? Dan zijn Progressive Web Apps (PWA) eventueel interessant. PWA's sluiten perfect aan bij organisaties die onafhankelijk van het platform of apparaat een app willen ontwikkelen, maar wel een 'app-achtige' ervaring willen hebben.

Web app ontwikkeling

Web apps bieden organisaties de mogelijkheid om processen te automatiseren en te digitaliseren, waardoor organisaties efficiënter kunnen werken en kostenbesparing kunnen bereiken. Deze apps zijn toegankelijk via een webbrowser en zijn toegankelijk op verschillende apparaten en platforms, zonder daarvoor de app in een store te hoeven zetten.

App ontwikkeling door Myler Media

Wij vinden het belangrijk dat elke app die wij ontwikkelen een uitstekende gebruikerservaring heeft. Daarom ontwikkelen wij niet alleen de app, maar bieden wij ook voor de strategie, prototype, design en zelfs het testen van apps onder eindgebruikers aan. Wij werken in co-creatie samen met onze klanten om een app te ontwikkelen die perfect aansluit bij de wensen en eisen van de business, maar ook aansluiting heeft met de behoefte van de eindgebruiker.