14 August 2019

3 onmisbare apps volgens Mark

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Deze week deelt Mark Joosten zijn drie favoriete apps. 
Shape 6

Favoriete apps van Mark

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Elke dag worden er nieuwe applicaties aan de App Store toegevoegd. In deze nieuwe blogreeks delen we onze favoriete apps.
 

Deze week deelt Mark Joosten zijn favoriete apps. Mark is projectmanager bij Myler Media.
 

Onmisbaar voor dagelijks gebruik: Nu.nl

“De app van Nu.nl is perfect om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. De kwaliteit van journalistiek is misschien niet hoogstaand, maar het is wel een handige manier om snel op de hoogte te zijn van de laatste gebeurtenissen in de wereld. De liveblogs en -streams zijn ook een waardevolle toevoeging.”

Nu.nl app
 

Onmisbaar in het algemeen: Formula 1

“Als Formule 1 liefhebber is de officiële Formula 1 app voor mij onmisbaar. Tijdens een race kun je precies volgen wat er gebeurt, zien wie waar rijdt en wat de (tussen)tijden van de verschillende coureurs zijn. De informatie is 100% live en vaak nog sneller dan de beelden op tv!”
 


 

Onbekend maar onmisbaar: Clash of Clans

“Waarschijnlijk lang niet bij iedereen bekend, maar Clash of Clans is een begrip in de wereld van mobiele strategy games. Ik speel het spel vanaf het begin en heb dus een aardig level te pakken. Wat ik vooral knap vind, is dat de game al zes jaar aan de top staat: op dit moment is het de #7 strategy game in de App Store. Door het slimme business model en het blijven verbeteren en verder aanvullen van de game verdienen ze elke dag miljoenen. Erg knap!”
 
Clash of Clans app
 

Nog meer interessante apps

Er zijn zoveel apps die ons leven leuker, spannender of makkelijker maken. Nog een paar tips van Mark:
 

  • Twitter - “Voor onderwerpen die trending zijn onder de ruim 100 mensen die ik volg, maar vooral omdat daar ook leuke gebeurtenissen en opmerkelijke zaken tussen zitten die rondgaan op internet.”

  • Weatherpro - “Naar mijn mening de beste weer app!”

  • Flightradar 24 - “Hoor of zie je een vliegtuig overkomen? In Flightradar 24 zie je wat voor vliegtuig het is en waar het naartoe gaat.”

  • FiDB - “Voor Formule 1-liefhebbers die achteraf uitslagen en statistieken willen terug zoeken. Alle uitslagen van alle officiële Formule 1 races vanaf 1950 staan erop. Direct na elke training en race bijgewerkt, met overzichten en vergelijkingen die je nergens anders vindt.”
     

Enthousiast geworden van de apps van Mark? Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina

Deel dit artikel