Ik wil een mobiele app laten ontwikkelen.

De kracht van mobiele technologie.

Shape 1

Myler loves apps

Myler is een mobile agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, hybride, web apps en iot-toepassingen. In co-creatie met onze partners ontwikkelen wij digitale producten die het leven van mensen makkelijker maken.

Native apps

Native apps worden op het device van de gebruiker geïnstalleerd. Ze worden speciaal ontwikkeld voor iOS of Android, waardoor ze perfect aansluiten op de gebruikservaring die bij een bepaald device of besturingssysteem hoort. Ook kunnen native apps gebruikmaken van native functionaliteiten - zoals de camera, GPS en Face ID. Perfect voor complexere apps waarbij complexe functionaliteit en uitstekende gebruikerservaring een belangrijk onderdeel is van het concept.

React native apps

React native apps zijn een kruising tussen web apps en native apps. Ze worden op het device van de gebruiker geïnstalleerd, maar laden de content vanuit een webpagina. De app fungeert dus eigenlijk als een soort browser. Ideaal voor ‘simpele’ informatieve apps met een wat kleiner budget. Lees hier meer verschillen tussen hybride en native.

Progressive Web apps

Een Progressive Web App (PWA) is een aanpak voor het ontwikkelen van web apps. Het biedt de gebruiker een app-achtige ervaring, terwijl het eenvoudig te bereiken is via een web browser. PWA’s zijn ontworpen om een verbeterde ervaring te bieden op zowel desktop- als mobile. Ideaal voor voor organisaties die onafhankelijk van platform en apparaat willen ontwikkelen.

Web apps

Een web app is een toepassing die via een webbrowser toegankelijk is en functioneert op een server, in tegenstelling tot een native app die gedownload moet worden op een apparaat. Web apps zijn meestal gebouwd met HTML, CSS en JavaScript en kunnen op verschillende apparaten en platforms worden bekeken, zonder dat er specifieke updates nodig zijn. Ze bieden een snelle en eenvoudige toegang tot software functies via internetverbinding en zijn vaak gratis of tegen een lagere kosten beschikbaar.