Usability testing

Verbind en versterk je klantrelatie met UX research en usability testing.

Shape 1

UX Research speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke app. Door gebruikersonderzoek te doen verzamel je data die we kunnen analyseren om een beter begrip te krijgen van de behoeften en verwachtingen van de doelgroep. Met deze data en kennis kunnen we producten verbeteren en processen optimaliseren om een betere gebruikservaring te creëren voor de eindgebruiker. UX Research en usability testing is een waardevol hulpmiddel bij het valideren van nieuwe ideeën, features en concepten. 

Onderzoek, valideer, ontwerp & repeat.

Afhankelijk van de ontwikkelfase waarin je zit, kunnen we verschillende onderzoeksmethoden toepassen om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe ideeën of het valideren van bestaande, er is altijd een passende methode. We kunnen kwalitatief interviews afnemen met bestaande gebruikers of klanten om verdiepende inzichten op te doen of zetten enquêtes uit onder een grote groep gebruikers om kwantitatieve data te gebruiken in onze onderzoeksvragen. Onderzoeksdata presenteren we terug in presentaties voor betrokken stakeholders en feedback kunnen we direct verwerken in prototypes of designs

Shape 4
Prijscalculator

Een kostenindicatie in slechts enkele minuten.

Wij begrijpen dat de kosten van het ontwikkelen van een app een belangrijke overweging is. Daarom bieden we een handige online prijscalculator aan. Met deze calculator krijg je snel en eenvoudig een realistisch beeld van de verwachte kosten.