Native apps

De sleutel tot een naadloze gebruikerservaring.

Al meer dan 10 jaar ontwerpen en ontwikkelen wij 5-sterren apps voor organisaties.

Ontdek de kracht van native apps

Met meer dan 11 jaar ervaring als specialisten in het ontwikkelen van native iOS en Android apps, weten wij bij Myler als geen ander hoe belangrijk de gebruikerservaring is.

Kies je voor een native app, dan kies je voor een toepassing die perfect aansluit op de gebruikerservaring van het platform. Daarbij kan je gebruik maken van native functionaliteiten en toepassingen zoals GPS, FaceID en sensoren van het device.

Dit maakt native apps ideaal voor complexere toepassingen waar functionaliteit, branding en customer experience een belangrijk onderdeel zijn van het concept. Door te investeren in een native app, investeer je in een gebruiksvriendelijke ervaring voor jouw eindgebruikers.

Onze aanpak

Define

We vertalen business- en gebruikersinzichten door naar een mobile strategy en een product visie die aansluit bij jullie ambitie.

Design

We halen gebruikersbehoeften en kansen boventafel en vertalen dit naar een onderscheidende user experience design die aansluit op de klantbeleving.

Develop

Onze ontwikkelmethodiek is gericht op efficiëntie en kwaliteit. Door gebruik te maken van Scrum, kunnen we snel reageren op veranderende wensen, eisen en inzichten.

Improve

We stellen een roadmap op waarin we rekening houden met nieuwe inzichten en learnings, zodat we jouw app kunnen door-ontwikkelen en optimaliseren na de livegang.

Waarom samenwerken met Myler?

Myler is een mobile agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, hybride, web apps en iot-solutions. In co-creatie met onze partners ontwikkelen wij digitale producten die het leven van mensen makkelijker maakt.

Prijscalculator

Een kostenindicatie in slechts enkele minuten.

Wij begrijpen dat de kosten van het ontwikkelen van een app een belangrijke overweging is. Daarom bieden we een handige online prijscalculator aan. Met deze calculator krijg je snel en eenvoudig een realistisch beeld van de verwachte kosten.