Iot-solutions

Verbind slimme apparaten met een uitstekende gebruikerservaring.

Gebruik de kracht van IoT om op een compleet nieuwe manier te verbinden met jouw klanten. 

Shape 1

Internet of Things: Een technologische revolutie

Internet of Things (IoT) is een revolutie in de technologie. Het brengt een groot aantal apparaten en diensten samen die met elkaar communiceren via het internet. IoT is een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Of het nu gaat om een smartwatch, een slimme thermostaat of koelkast: ze maken ons leven makkelijker. Een grote uitdaging in IoT is om apparaten goed met elkaar te laten communiceren zodat je een goede gebruikerservaring kan bieden aan de eindgebruiker. IoT-apps dichten hierbij het gat.

Met IoT-apps en smart devices kun je je business verbeteren en op een nieuwe manier interacteren met je omgeving en je klanten. Of het nu gaat om het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van bedrijfsprocessen of om het creëren van een nieuwe manier om te communiceren en te innoveren, IoT biedt ongekende mogelijkheden.

Smart apps & devices

IoT-apps zijn een belangrijk onderdeel van de Internet of Things (IoT) revolutie. Deze apps maken het mogelijk om te communiceren met slimme apparaten en geven zo nieuwe mogelijkheden om dingen efficiënter op te zetten of om op een nieuwe manier te communiceren met je klant. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen native, react native en web apps die gekoppeld zijn met allerlei soorten IoT-devices.

In de wereld van technologie evolueren apparaten steeds sneller en verder. Daarom dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe en slimme oplossingen die onze klanten verder kunnen helpen. Met onze partners hebben wij de kennis en expertise om niet alleen de software, maar ook de hardware te ontwikkelen die nodig is om een ‘normaal’ apparaat slim en connected te maken. Hierdoor kunnen we onze klanten volledig ondersteunen en hen in staat stellen om de voordelen van IoT te realiseren. Of het nu gaat om slimme verlichting, sensoren of domotica-oplossingen, wij hebben de expertise en het partnernetwerk om elk idee te realiseren.

Prijscalculator

Een kostenindicatie in slechts enkele minuten.

Wij begrijpen dat de kosten van het ontwikkelen van een app een belangrijke overweging is. Daarom bieden we een handige online prijscalculator aan. Met deze calculator krijg je snel en eenvoudig een realistisch beeld van de verwachte kosten.

Meer weten over IoT?

Neem contact op met Robert Jan die helpt jou verder opweg