31 May 2019

12 handige mobiele apps voor een te gekke zomervakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur! Haal het beste uit je vakantie en installeer deze 12 apps alvast op je telefoon. Veel reisplezier!
Shape 6

Zomervakantie apps
De zomervakantie komt eraan! In een onbekend land (of bekend) is het altijd handig om je telefoon bij je te hebben. Niet alleen voor als je in nood bent, maar ook voor alle dagelijkse momenten. Hoe vraag je de ober over allergiën in gerechten? Hoe warm wordt het morgen? En wat ga je doen overdag, onderweg of in de avond? Overal is wel een handige mobiele app voor!
 

Zomervakantie apps

De zomervakantie is de tijd om lekker te genieten. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten apps om er een nóg leukere tijd van te maken. In de EU heb je overal internet. Dus je apps kunnen lekker mee!
 

#1 Google Translate

Google Translate app
Deze app helpt je bij alles wat je niet kunt lezen of verstaan. Wil je weten wat er op de menukaart staat? Maak een foto, selecteer de tekst en je kunt meteen lezen wat er staat! Teken onbekende tekens gemakkelijk over in de app, of gebruik de speech-to-text functie om te vertalen wat iemand zegt.
 

#2 Tripadvisor

Tripadvisor App
De populaire en uitgebreide reis-app helpt je jouw perfecte vakantiebestemming te zoeken. Vind de leukste hotels, restaurants en bezienswaardigheden in de buurt. Krijg persoonlijk advies van vrienden en reisexperts. Ook als je op stad zoekt, zie je tips van experts in het overzicht. Lees reviews, kies en geniet!
 

#3 Uber

Uber app
Kom eenvoudig op je bestemming door middel van de Uber app. Ontmoet alle chauffeurs via de Chauffeursprofielen en lees leuke weetjes, beoordelingen en complimentjes. Kies je eigen ophaallocatie en volg je Uber op de kaart. Informatie over het kentekennummer, het merk en model van de auto zijn ook te vinden in de app, zodat je nooit per ongeluk in de verkeerde auto stapt.
 

#4 Dice Game

Dice Game app
Dice Game daagt jou en je vrienden of familie uit voor duizenden offline challenges. Je kunt met je groep discussiëren, lachen, dansen, koken, en meer. Of je nu alleen bent, met vrienden, familie of je partner: je kunt er een avond (of hele dag) plezier mee hebben!
 

#5 Storytel

Storytel app
Geniet onderweg, voor het slapen gaan, op het strand of in je momentje van rust van de Storytel app. Luister onbeperkt naar audioboeken op je telefoon. Zelfs zonder internet! Sla je audioboeken offline op zodat je kunt luisteren naar je favoriete boek waar je ook bent.
 

#6 Airbnb

AirBNB app
Via de Airbnb app kun je gemakkelijk je ideale verblijfsplek vinden. Zoek je bijvoorbeeld een kamer in Londen samen met je twee vrienden voor drie dagen? Bekijk alle mogelijkheden en reserveer de ruimte. Bij vragen kun je eenvoudig communiceren met je verhuurder.
 

#7 Weer App

Weer app
Een weer app is altijd handig voor én tijdens je vakantie! Bijvoorbeeld die standaard op iedere iPhone geinstalleerd is. Stel de plaatsen in waar jij naartoe wilt, check waar het mooiste weer is en rijdt er met een gerust hart naartoe. Een simpele maar effectieve app die je ook voorspellingen toont voor de komende dagen.
 

#8 Polarsteps

Polarsteps app
Reis je binnenkort naar verschillende landen? Houd dan met Polarsteps je reisverslag bij! Nodig anderen uit om je trip te volgen en bekijk hoeveel je al hebt afgelegd. Ook als je onderweg geen verbinding hebt, slaat de app je bezochte plekken op en worden ze geupdate zodra je weer online bent. En aan het einde van je reis kun je je reisverslag omzetten in een prachtig fotoalbum!
 

#9 Ziggo Go App

Ziggo Go app
Bang dat je belangrijke sportevenementen gaat missen tijdens je vakantie? Dat hoeft niet meer met de Ziggo Go App! Je kunt gemakkelijk overal in de EU live wedstrijden volgen als je verbonden bent met internet. Ook kun je series en films downloaden om ze offline te kijken. Handig voor onderweg!
 

#10 WordCrex

Wordcrex app
Even niet zo veel te kletsen in de auto of gewoon lekker een momentje voor jezelf pakken? WordCrex is daar perfect voor! Op het eerste gezicht lijkt het wat op Scrabble, maar wat dit woordspel spannender maakt is dat je met dezelfde letters speelt als je tegenstander. Geluk hebben met de juiste letters is in deze game dus geen factor meer!
 

#11 Android Auto

Auto app
Met deze app hoef je je tijdens het rijden geen zorgen meer te maken over navigatie, bellen of muziek luisteren. Android Auto kun je eenvoudig verbinden met je auto. De app neemt het besturingssysteem over, of je kunt je telefoon in een houder zetten en zo de app activeren. Via grote, duidelijke knoppen met functies kun je veel veiliger en prettiger autorijden.
 

#12 Snapseed

snapseed app
Bewerk je vakantiekiekjes met de Snapseed app. Perfectioneer elke foto door middel van tools en filters. Sla je persoonlijke looks op zodat je ze makkelijk toe kan passen op nieuwe foto’s. De app opent ook JPG en RAW-bestanden. Zo geef je je vakantiealbum een leuke, persoonlijke twist!
 

De allerbeste mobiele apps

Nog maar even en dan kunnen we weer genieten van de vakantie. Haal het beste uit je vakantie en installeer bovengenoemde applicaties alvast op je telefoon. Heb jij zelf een goed idee voor een app? Laat ons je app ontwikkeling verzorgen en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Deel dit artikel