21 January 2020

3 onmisbare apps volgens Justin

In deze blogreeks delen we onze favoriete apps. Deze week deelt Justin van den Boomen drie apps die voor hem onmisbaar zijn. Justin is developer bij Myler Media.
Shape 6

Justin van Boomen

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Elke dag worden er nieuwe applicaties aan de App Store toegevoegd. In deze blogreeks delen we onze favoriete apps.

 

Deze week deelt Justin van den Boomen zijn favoriete apps. Justin is developer bij Myler Media.
 

#1 Onmisbaar voor dagelijks gebruik: Reddit

“Van nieuws blijf ik op de hoogte via Reddit. Op Reddit kun je op verschillende onderwerpen abonneren. Dit noemen ze subreddits. Deze subreddits bestaan voor alles wat je maar kunt bedenken: hele algemene onderwerpen zoals Nederlands of Europees nieuws tot hele specifieke onderwerpen zoals een bepaalde applicatie of game. Zo ben ik altijd up to date met al het nieuws wat voor mij interessant is in één app.”

 

 

#2 Onmisbaar in het algemeen: Shazam

“Ik luister veel muziek en in vrijwel elk genre. Ik kom vaak een nummer tegen wat ik leuk vind, maar waar ik de naam niet van ken of niet meer kan herinneren. Als dit gebeurt open ik Shazam. De app luistert naar de muziek en vertelt me in slechts enkele seconden de artiest en titel van het nummer. Het is ideaal en heeft mij al vaak genoeg muziek terug laten vinden of juist nieuwe muziek laten ontdekken.”

 

 

#3 Onbekend maar onmisbaar: Hearthstone

“Mijn dagelijkse treinrit duurt 15 minuten. Precies genoeg tijd om een potje Hearthstone op de heen- en terugweg te spelen! Hearthstone is een verzamelkaartspel wat zowel op PC als op smartphones te spelen is. Het spel is heel toegankelijk voor nieuwe spelers maar biedt ook veel diepgang voor ervaren spelers. En door de korte speeltijd is het ideaal om wat tijd te overbruggen.”

 

 

Enthousiast geworden van de apps van Justin? Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

Deel dit artikel