08 September 2022

Nieuwe collega: Michelle komt ons team versterken!

Het wordt steeds drukker bij ons op kantoor. Deze week is namelijk ook Michelle Broens bij ons gestart. Wat ze precies komt doen, lees je hier! 
Shape 6
michelle

Het wordt steeds drukker bij ons op kantoor. Na Lennart en Gijs is deze week namelijk ook Michelle Broens bij ons gestart. Benieuwd wat ze komt doen? Vandaag stelt ze zich voor.


"Hallo, ik ben Michelle!

Dit jaar heb ik mijn Bachelors behaald bij Fontys Hogenscholen in de richting Smart Mobile. 

Aan het begin van mijn opleiding werd duidelijk dat ik gek ben op zowel software als design. Bij verschillende projecten dacht ik graag mee aan de ervaring van de gebruiker en hoe we dit het beste kunnen ontwikkelen. 

Voor de volgende stap in mijn carrière was ik op zoek naar een baan waar ik niet alleen met nieuwe technieken in aanmerking kom, maar ook waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Bij Myler Media heb ik de best of both worlds kunnen vinden! Ik ben dan ook erg enthousiast om aan de slag te gaan als zowel designer als developer.

Thuis heb ik twee papegaaitjes rondvliegen die het huis altijd opfleuren. Verder vind ik het altijd leuk om nieuwe hobby’s te ontdekken - van borduren tot rolschaatsen. Ik vind altijd wel iets nieuws om uit te proberen. Ook doe ik het vaak rustig aan met een serietje of een spelletje met vrienden."


Welkom, Michelle. We kijken er naar uit om samen mooie dingen te maken!
Deel dit artikel