30 August 2022

Nieuwe collega's Gijs en Lennart stellen zich voor

Deze week hebben we weer nieuwe collega's bij Myler Media mogen verwelkomen! Gijs is een bekend gezicht, maar Lennart is helemaal nieuw.
Shape 6
nieuwe collegas gijs en lennart
 

Deze week mogen we weer twee nieuwe collega's bij Myler Media verwelkomen! Gijs is een bekend gezicht, eerder volgde hij al zijn stage bij ons. Nu is hij terug voor het échte werk! Lennart is helemaal nieuw en komt stage bij ons lopen. Vandaag stellen ze zich voor.
 

Allereerst stelt de Lennart zich aan jullie voor. Deze enthousiaste duizendpoot heeft er zin in!

"Hoi! Ik ben Lennart, 3e jaars student Technische Informatica aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Op 29 augustus ben ik begonnen als stagiair bij Myler Media. Hier hoop ik te zien hoe het er écht aan toe gaat binnen een bedrijf en hoop ik meer ervaring op te doen over mobile development.

Elke dag ben ik al vroeg uit de veren. Voordat ik naar kantoor ga, heb ik er namelijk al een workout ‘powerliften’ op zitten. Sporten helpt, in combinatie met een goed dieet, om mijn suikerziekte beter te regulieren zodat ik lekkerder in mijn vel zit.

Thuis vind ik het leuk om met IoT apparaten te werken. Google Home, Hue lampen en speakers zijn tot nu toe ‘smart’ in mijn studentenkamer. Met de kennis over microcontrollers, door mijn opleiding, schroef ik waarschijnlijk binnenkort mijn trouwe Senseo-machine uit elkaar zodat er ’s ochtends al een kopje koffie klaarstaat wanneer ik wakker word. Alles wordt aangestuurd door een Raspberry Pi die Home Assistant samen met Pi-hole draait in docker omgeving binnen een eigen netwerk. 

Het komende half jaar zal ik bij Myler Media onderzoek doen naar software voor verschillende soorten wearables. Van smartwatches tot smart rings en noem het maar op. De volgende stap is een demo-software ontwikkelen voor een wearable. Hopelijk kan ik deze kennis gebruiken om mijn kamer in de toekomst uit te breiden met een custom app op mijn smartwatch!"


En jawel, Gijs is ook weer terug! Na zijn stage met een 9 te hebben afgerond, was hij natuurlijk meer dan welkom. Wat heeft Gijs in de tussentijd gedaan en wat komt hij bij Myler Media precies doen? 

"Hoi! Ik ben Gijs, 20 jaar oud en heb het afgelopen jaar de studie Informatica Softwareontwikkeling aan Avans Hogeschool afgerond. Tijdens mijn derdejaars stage bij Myler Media en mijn studie heb ik veel kennis opgedaan over de realisatie van apps.

Nu is het tijd om deze kennis in de praktijk te brengen!

Binnen Myler Media zal ik me voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van Android apps, waarbij ik mijn programmeerkennis ga inzetten om de wensen van bedrijven te vertalen naar te gekke apps!

In mijn vrije tijd speel ik graag piano, ga ik naar de sportschool en ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld. Verder ben ik niet vies van een potje gamen met vrienden."


Gaaf, mannen! Fijn dat jullie ons komen versterken.

Deel dit artikel