22 February 2019

4 gratis carnaval apps voor een onvergetelijk feest onder de rivieren

Over een paar dagen is het alweer tijd voor carnaval! Ook bij de Myler Media gaat de kiel aan en dompelen we ons onder in het feestgedruis van Oeteldonk. Maar we doen dit natuurlijk niet zonder eerst een paar handige apps te installeren.
Shape 6

Carnaval apps 2019

Carnaval is één van onze favoriete feesten. Ook bij de Myler Media gaat de kiel aan en dompelen we ons onder in het feestgedruis van Oeteldonk. Maar we doen dit natuurlijk niet zonder eerst een paar handige apps te installeren. In dit artikel delen we daarom vier carnaval apps voor een geweldig feest onder de rivieren!
 

1. Zangbuukske

Met carnaval hoor je even niet de gebruikelijke Top 40 hits, Engelstalige teksten en pompende houseknallers die de rest van het jaar het uitgaansleven domineren. Elke stad heeft zijn eigen carnaval classics. Kun je deze prachtige liederen nog niet woord voor woord meezingen? Geen probleem! Gebruik de app Zangbuukske, waar alle teksten van de grootste hits van Oeteldonk, Lampegat, Kielegat, Kruikenstad en Mestreech in staan!
 

Download hier gratis voor iPhone

Carnaval App
 

2. Bier Roulette

Samen met je vrienden (of collega’s) duik je de kroegen in. Je gooit allemaal wat geld in de pot en wurmt je om beurten richting de bar veur een bledje bier. Maar op een gegeven moment wordt het onduidelijk wie er ook alweer aan de beurt is. Tenzij je Bier Roulette gebruikt! In deze handige web app vul je de namen van jezelf en je vrienden in en draai je aan het rad om te zien wiens beurt het is om bier te halen.
 

Hier gratis online te gebruiken.

Bier halen app
 

3. Omroep Brabant

Wil je constant op de hoogte blijven van het laatste carnavalsnieuws? Download dan de app van Omroep Brabant. Elk jaar verslaat de nieuwszender alle ins en outs van het mooiste feest onder de rivieren.
 

Download gratis voor iPhone of voor Android

Carnavalsnieuws app

 

4. Oeteldonk App

Als echte Oeteldonker kendie nie zonder de Oeteldonk App! In deze carnaval applicatie vind je het laatste nieuws, actuele foto’s, de geschiedenis van Oeteldonk, het protocol en de agenda van alles wat er in Den Bosch gebeurd.
 

Download hier gratis voor iPhone of voor Android

Oeteldonk app
 

Carnaval apps

Als echte app ontwikkelaar uit Den Bosch zijn wij van twee dingen helemaal gek: carnaval en apps! Heb je zelf een goed idee voor een carnaval app? Laat het ons dan vooral weten. Ook als je een “normale” app wil laten maken kun je uiteraard bij ons terecht.

Deel dit artikel