App laten maken

Wil je van een goed idee een app laten maken, dan ben je bij Myler Media aan het juiste adres. Wij zijn een zeer ervaren app ontwikkelaar met veel applicaties op onze naam. Op deze pagina lees je meer over onze werkwijze, ervaring en wat het kost om door ons een native app te laten ontwikkelen voor iOS of Android.

Shape 2

App laten maken in 9 stappen

Een app laten maken bij Myler Media gaat altijd in volledige samenspraak met jou als opdrachtgever. Om efficiënt te werk te gaan en de kosten te minimaliseren hanteren we een werkwijze van 9 stappen.

  1. Inventarisatie: we vertalen jouw wensen naar een app idee

  2. Ontwikkelvoorstel: een plan van aanpak inclusief de functies van de applicatie en de daarvoor nodige werkzaamheden

  3. Offerte: een gratis prijsopgave inclusief levertijd

  4. Functioneel en grafisch design

  5. App ontwikkeling: het bouwen van de app

  6. Testen: samen testen we de app om bugs eruit te halen en de applicatie nóg beter te maken

  7. Finale versie: we voeren alle aanpassingen uit de testfase door naar een uiteindelijke versie van jouw app

  8. Plaatsing in stores: plaatsing in App Store en Google Play Store, inclusief app store optimization voor optimale zichtbaarheid

  9. App onderhoud: we houden de app prestaties in de gaten en voeren updates uit waar nodig

Lees voor meer informatie ons artikel 'Hoe maak je een app?'.

Kosten app laten ontwikkelen

Is de applicatie bedoeld voor iPhone, Android of beide? Moet er een UX design gemaakt worden? Moet er een inlogsysteem ontworpen worden? Welke functionaliteiten moet de app nog meer bezitten? Je ziet het al: een app laten ontwikkelen brengt een hoop vragen met zich mee die kosten bepalen.

Om tot een eerlijke inschatting te komen, gaan we altijd het gesprek aan en bieden we je een compleet vrijblijvende offerte.

Ben je benieuwd naar een indicatie van de kosten van jouw applicatie idee? Vul dan onze gratis app calculator in en je ontvangt de prijsindicatie compleet vrijblijvend in je inbox!

App laten bouwen door ervaren ontwikkelaar

Door de jaren heen hebben veel opdrachtgevers apps laten bouwen door Myler Media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de TeamNL app voor het NOS*NSF, de IoT van iotspot of de mobiele applicatie voor dierentuin GaiaZOO.

Benieuwd van welke mooie ideeën wij nog meer hebben omgezet tot werkende applicatie? Kijk dan eens in ons portfolio!

Laat je app maken door professionals

Ben je overtuigd van onze werkwijze, enthousiast geworden van de voorbeelden en wil je van jouw goede idee een app laten bouwen? Neem dan contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging!