03 July 2019

3 onmisbare apps volgens Robert Jan

Deze week deelt Robert Jan Hofman zijn drie favoriete apps. Robert Jan is oprichter en eindbaas van Myler Media.
Shape 6
Favoriete apps Robert Jan

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Elke dag worden er nieuwe applicaties aan de App Store toegevoegd. In deze blogreeks delen we onze favoriete apps.
 

Deze week deelt Robert Jan zijn favoriete apps. Robert Jan is de oprichter en eindbaas van Myler Media.
 

Onmisbaar voor dagelijks gebruik: Apple Podcasts

"Ik ben vaak onderweg. Naar onze klanten en partners in Nederland of in het vliegtuig naar klanten in de Verenigde Staten. Nu de populariteit van podcasts toenemen en er steeds meer gemaakt worden, kunnen me de afstanden niet ver genoeg zijn! Ik luister alles van muziek tot korte analyses over sport of eindeloze gesprekken over technologie."
 


 

Onmisbaar in het algemeen: Telegram

"Telegram is een alternatief voor WhatsApp. Toen Facebook in 2014 WhatsApp kocht, werd deze app opeens razend populair. Niet gek, aangezien Facebook niet bekend staat om zijn grote respect voor de privacy van haar gebruikers en Telegram privacy juist als belangrijkste speerpunt voert. Helaas is destijds niet iedereen overgestapt, dus blijf ik WhatsApp toch gebruiken. Maar als het even kan, gebruik ik liever Telegram!"
 


 

Onbekend maar onmisbaar: FTL: Faster Than Light

"Naast apps vind ik de ruimte enorm interessant. En ik ben altijd een fanatiek gamer geweest. Deze twee interesses komen perfect samen in de klassieke strategy game Space: The Final Frontier. De originele PC game won in 2012 talloze prijzen en de game is sinds kort ook als app voor de iPad beschikbaar. Geweldig!"
 


 

Enthousiast geworden van de apps van Robert Jan? Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

Deel dit artikel