05 March 2020

3 onmisbare apps volgens Jasper

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Deze week deelt Jasper Vergeer zijn favoriete apps.
Shape 6

Favoriete apps van Jasper

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Elke dag worden nieuwe applicaties aan de App Store toegevoegd. In deze blogreeks delen we onze favoriete apps.

 

Deze week deelt Jasper Vergeer zijn favoriete apps. Jasper is Android developer bij Myler Media.

 

Onmisbaar voor dagelijks gebruik: Hue

“Apps beperken zich allang niet meer tot je smartphone. Met de Philips Hue app bedien ik bijvoorbeeld alle lampen in huis. Ik gebruik de app elke dag om ons huis de juiste sfeer te geven. Vaak ook in combinatie met andere devices, zoals de Google Home Mini's die door het huis verspreid staan.”


hue app
 

Onmisbaar in het algemeen: Google Keep

“Ik vind het handig om lijstjes te maken van zaken die gedaan moeten worden of die ik moet onthouden. Google Keep is daarin voor mijn onmisbaar. Ik gebruik het voor al mijn lijstjes: verschillende boodschappenlijstjes, to-do lijstjes, algemene dingen die ik niet wil vergeten, enzovoort, enzovoort. Extra handig: de app synct met verschillende devices. Ik kan het dus ook op mijn laptop of tablet gebruiken.”

 

 

Onbekend maar onmisbaar: Circle Of 5ths

“Circle Of 5ths is een app die je helpt bij het schrijven van liedjes. Het is een leuke tool voor zowel componisten als niet-componisten. Je kunt je laten inspireren door op speelse wijze met de kwintencirkel te spelen. Niet de mooiste app die ooit gemaakt is, maar wel gratis en erg leuk!”

Circle of fifths app
 

Enthousiast geworden van de apps van Jasper? Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina

Deel dit artikel