16 May 2019

3 onmisbare apps in 2019 volgens Wouter

Deze week deelt Wouter van de Ven zijn drie favoriete apps. Wouter is iOS developer bij Myler Media.
Shape 6

Onmisbare apps van Wouter

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Elke dag worden er nieuwe applicaties aan de App Store toegevoegd. In deze nieuwe blogreeks delen we onze favoriete apps.
 

Deze week deelt Wouter van de Ven zijn drie favoriete apps. Wouter is iOS developer bij Myler Media.
 

#1 Onmisbaar voor dagelijks gebruik: FlashScore NL

“Naast apps ben ik ook gek op sport. Ik kijk alles! Met FlashScore hoef ik niet constant op zoek te gaan naar de laatste uitslagen of live tussenstanden - deze app houdt het allemaal voor me bij!”
 


 

#2 Onmisbaar in het algemeen: Spotify

“Als ik bezig ben met app ontwikkeling, werk ik heel geconcentreerd. Met een goede Spotify playlist kan ik me helemaal afzonderen van de rest van de wereld en lekker doorwerken. Totdat.. er opeens een reclame voorbij komt. Daar wordt je toch gek van! Daarom is de betaalde versie van Spotify onmisbaar voor mij!”
 
 
Spotify app

#3 Onbekend maar onmisbaar: IFTTT

“IFTT staat voor If This Then That. Het is een super leuke app waarmee je meer dan 600 apps kunt laten communiceren met smart devices als Google Home en Philips Hue Lights. Je kunt er flows mee automatiseren, waarbij bijvoorbeeld een bepaald nummer op Spotify gaat spelen en de lampen rustig aan gaan wanneer mijn wekker afgaat. Voor een programmeur als ik natuurlijk te gek om mee te spelen!”
 

 
Enthousiast geworden van de apps van Wouter? Ben je zelf een bijzondere app tegengekomen? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

Deel dit artikel