Culture

5-sterren mobile agency

Myler is een mobile agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, hybride, web apps en iot-solutions. In co-creatie met onze partners ontwikkelen wij digitale producten die het leven van mensen makkelijker maken.

Shape 3

Welcome in the mobile world.

De wereld wordt steeds mobieler. Organisaties digitaliseren steeds meer hun core producten, diensten en processen om gebruikers te blijven voorzien in hun behoeften. Mobile technologie bouwen de brug tussen merken en mensen; tussen eindproducten en ervaringen. Binnen de complexiteit van nieuwe technologie en veranderend consumentengedrag zien wij het als onze taak om de best mogelijke mobiele ervaring te ontwikkelen.

Spreading appiness since 2012.

Bij Myler Media werken we elke dag aan toffe nieuwe apps. Apps die het leven makkelijker, beter en toegankelijker maken. Apps die ‘gewoon’ voor je werken, maar waar bijzonder veel aandacht voor is. Apps die gebruikers, processen en organisaties met elkaar verbinden door de kracht van mobiele technologie te benutten. Dit doen we inmiddels met 19 collega's vanuit de Gruyterfabriek in 's-Hertogenbosch.

Onze waarden

Samen vormen wij onze kenmerkende organisatie. Ondanks onze verschillen delen we als groep een unieke en bijzondere cultuur.

Vertrouwen

Wij ontwikkelen apps die het leven van mensen makkelijker maken. Wij noemen dit ‘appiness’ en hier werken we elke dag hard voor. Om appiness te creëren betekent dit voor ons dat we zo goed mogelijk samen moeten werken. Hierbij vinden we het noodzakelijk dat iedereen binnen en buiten onze organisatie vertrouwen voelt en geeft. Deze basis van samenwerking maakt ons betrouwbaar en zorgt voor het nemen van verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Autonomie

Onze klanten vragen niet om een leverancier, maar om een partner die de volledige potentie van mobiele technologie kan omarmen en benutten en daarin kan adviseren. Samen met onze klanten werken we in co-creatie om tot het beste resultaat te komen. Daarin werken we intensief met elkaar samen in sprints en vieren we onze successen! Om tot deze successen te komen, stellen we kaders op, in bijvoorbeeld werkwijze en doelen. Hierbinnen heeft iedereen de vrijheid om zelfstandig te denken, keuzes maken en te organiseren.

Betrokkenheid

Onze collega's gaan geen uitdaging of probleem uit de weg. In dedicated klantteams pakken zij complexe vraagstukken beet en ontwikkelen digital oplossingen die 't leven van mensen makkelijker maken. "Kan niet" staat niet in ons woordenboek en "kunnen we..." is onze standaard tegenreactie. Deze houding vanuit betrokkenheid, gaat over inleven, assertiviteit en aandacht. Het maakt ons behulpzaam, gemotiveerd en zorgen voor inspiratie.

It's a match

Wij werken voor organisaties waar mobile technology een belangrijke pijler is in de (groei) strategie van de organisatie. Dit zijn vaak organisaties die midden in een digitale transitie zitten en de urgentie voelen om te innoveren; of juist in start-up fase zitten en hun mobiele propositie in executie willen brengen.

Shape 2
Myler Media - talenthub van 's-Hertogenbosch

Talenthub van 's-Hertogenbosch.

Wij zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega's met een passie voor apps, web en technologie. Kom jij ons team versterken, onze apps nóg beter en/of onze klanten nog blijer te kunnen maken?

Benieuwd hoe digitale diensten jouw business vooruit helpen?

Herbert denkt graag mee.