Prijscalculator

Een kostenindicatie in slechts enkele minuten.

Wij begrijpen dat de kosten van een het ontwikkelen van een app een belangrijke overweging is. Met onze calculator krijgt je snel en eenvoudig een realistisch beeld van de verwachte kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app. Door het beantwoorden van een aantal vragen ontvangt je binnen enkele minuten een compleet en vrijblijvende prijsindicatie. 

Shape 3

Kosten zijn voor app ontwikkeling een belangrijk criterium in het beslissingsproces om een mobiele app te laten maken. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom geven wij altijd direct een transparant overzicht van de verwachte ontwikkelkosten, specifiek per functionaliteit. Dit doen we zowel voor Android als iOS ontwikkeling.

De kosten om een app te ontwikkelen variëren van enkele duizenden tot enkele tienduizenden euro’s. Over het algemeen geldt: hoe minder schermen in de app, hoe voordeliger. Ook ligt de prijs van een app met veel animaties en functionaliteiten hoger dan een statische app met één functionaliteit.

Wat kost een app? Wil je een app laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis prijsindicatie aan.

Prijs van een maatwerk app

Als ervaren mobile agency verzorgen we voornamelijk maatwerk. App development vindt plaats op basis van klant- en gebruikerswensen. De functionaliteiten bepalen de uiteindelijke kosten. Daarom is het belangrijk om vooraf goed na te denken over het (terug)verdienmodel of de te realiseren kostenbesparing. Een maatwerk app voor bijvoorbeeld procesoptimalisatie verdient zichzelf vaak snel terug, omdat administratieve zaken sneller en beter afgehandeld worden.

Indicatie van kosten

Elke mobiele applicatie is anders. We kunnen je zo, zonder het gesprek aan te gaan, helaas niet vertellen hoeveel het precies kost om jouw app te bouwen. Wel kun je de tool op deze pagina gebruiken om tot een indicatie van de ontwikkelkosten te komen.

Om tot een eerlijk advies en een goede offerte te komen, gaan we graag het gesprek aan. Daarin komen vragen aan bod als: Wat is het doel van de app? Wat is de doelgroep? Wordt de app voor iOS en/of Android ontwikkeld? Welke functies moet de app hebben? Klik hier om direct een afspraak te maken.

Gratis prijsindicatie

Door het beantwoorden van een aantal vragen ontvangt je binnen enkele minuten een compleet en vrijblijvende prijsindicatie. 

Ik wil een prijsindicatie