Dice Game

Dice Game is een app die de gebruiker uitdaagt tot het spelen van duizenden offline challenges. De gebruiker wordt gestimuleerd te discussiëren, lachen, dansen, koken, leren en meer. Ondanks dat de app draait op je telefoon, is het doel van het spel om juist minder met je telefoon bezig te zijn en meer te genieten van het leven om je heen.

Geniet van spontane momenten!

Ook wel eens het idee dat jij en de mensen om je heen meer met hun telefoon bezig zijn dan te genieten van het leven? Dice Game maakt hier voorgoed een eind aan! Het doel van de app is om samen met vrienden, familie of in eentje (weer) te genieten van spontane momenten. De app daagt de gebruiker uit om avontuurlijk te worden. Dit kan gaan om kleine geluksmomentjes zijn, of grootse ervaringen.

Als gebruiker van de app geef je aan of je alleen bent, met vrienden of familie of met je geliefde en laat je weten waar je bent. Daarnaast geeft de gebruiker aan of de challenge nu uitgevoerd kan worden of dat er de hele dag de tijd voor is.

Na het instellen van de app gooi je de virtuele dobbelsteen en geeft de app jou één van de duizenden challenges… durf jij deze challenge uit te voeren?

Benieuwd waar het idee van deze app vandaan kwam en hoe wij dit bij Myler Media tot een realiteit hebben gemaakt? Lees het in dit blogartikel.

Vergelijkbare challenge? Neem contact op!