Web apps

Automatiseren en digitaliseren met een webapplicatie.

Shape 1

Web apps bieden organisaties de mogelijkheid om processen te automatiseren en te digitaliseren, waardoor organisaties efficiënter kunnen werken en kostenbesparing kunnen bereiken. Dit is de sleutel tot digitale transformatie en een cruciale stap in de ontwikkeling van elke organisatie. 

De weg naar digitale transformatie

Digitale transformatie is de toekomst van bedrijfsprocessen. Door de inzet van technologieën zoals webapplicaties, kunnen organisaties hun processen en veelvoorkomende taken automatiseren en digitaliseren. Dit kan bijvoorbeeld de verwerking van bestellingen, het bijhouden van voorraad of het afhandelen zijn van klantgegevens zijn. Met een web applicatie optimaliseer en automatiseer je dit soort processen waardoor er minder tijd en middelen nodig zijn om ze uit te voeren. Dit kan leiden tot een enorme kostenbesparing en zelfs een betere klantbeleving. In tegenstelling tot een native of hybride app - die ontwikkeld zijn voor een specifiek platform of besturingssysteem - werkt een web app met web technologieën en kan de app gewoon in de browser gebruikt worden. Met de ontwikkeling van een webapplicatie maak je jouw organisatie future proof en ga je mee met de snel veranderende digitale wereld.

De sleutel tot een betere klantervaring

Web apps bieden de mogelijkheid om de klantervaring te verrijken door de beschikbaarheid van data. Dit betekent dat klanten op elk moment van de dag toegang hebben tot hun account, bestellingen, statusupdates en andere belangrijke informatie. Omdat klanten niet meer gebonden zijn aan tijd of locatie om hun taken uit te voeren of om toegang te krijgen tot hun informatie; kan een web app zorgen voor een hogere klanttevredenheid. Bovendien zijn web apps toegankelijk omdat ze op elk apparaat via de webbrowser toegankelijk zijn waardoor het erg flexibel is.

Onze aanpak

Define

We vertalen business- en gebruikersinzichten door naar een mobile strategy en een product visie die aansluit bij jullie ambitie.

Design

We halen gebruikersbehoeften en kansen boventafel en vertalen dit naar een onderscheidende user experience design die aansluit op de klantbeleving.

Develop

Onze ontwikkelmethodiek is gericht op efficiëntie en kwaliteit. Door gebruik te maken van Scrum, kunnen we snel reageren op veranderende wensen, eisen en inzichten.

Improve

We stellen een roadmap op waarin we rekening houden met nieuwe inzichten en learnings, zodat we jouw app kunnen door-ontwikkelen en optimaliseren na de livegang.

Waarom samenwerken met Myler?

Bij Myler ontwerpen en ontwikkelen we gebruiksvriendelijke web apps en platformen die processen en eindgebruikers naadloos met elkaar verbinden, waardoor de klantbeleving wordt verhoogd. Myler is een mobile agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, react native, web apps en iot-solutions. In co-creatie met onze partners ontwikkelen wij digitale producten die het leven van mensen makkelijker maakt.

Prijscalculator

Een kostenindicatie in slechts enkele minuten.

Wij begrijpen dat de kosten van het ontwikkelen van een app een belangrijke overweging is. Daarom bieden we een handige online prijscalculator aan. Met deze calculator krijg je snel en eenvoudig een realistisch beeld van de verwachte kosten.

Shape 3