Omarm en benut de kracht van mobile technology.

Shape 1

Benut het potentieel van mobiele technologie

Een mobile strategy is van groot belang voor organisaties die toekomstgericht willen opereren. Het beschrijft de visie op de inzet van mobiele technologie en hoe dit bijdraagt aan het realiseren van specifieke doelen binnen de organisatie. Myler helpt organisaties bij het opstellen van een mobile strategy die aansluit bij de bedrijfsstrategie en haar gebruikers. Samen ontdekken we kansen en ontwikkelen we een winnende strategie waarmee mobiele technologie als belangrijke pilaar in de groeistrategie kan worden gezet.

Laat jouw mobile strategy in co-creatie tot leven komen

Myler zet co-creatie centraal in het ontwikkelen van een mobile strategy. We werken samen met de klant en diverse stakeholders om een visie te creëren die aansluit bij de bedrijfsstrategie en draagvlak heeft binnen de organisatie. Door goed te kijken naar interne processen, de markt, trends en concurrentie ontdekken we kansen en vertalen dit naar een strategie. In de uitvoer van de strategie werken we nieuwe concepten uit in design sprints en ontwikkelen volgens de Scrum-methodiek zodat we flexibel kunnen inspelen op nieuwe inzichten.

Effectief valideren van app-ideeën

Design sprints zijn een krachtige methode om ideeën voor apps snel en effectief te valideren. In slechts vier dagen bedenken we een oplossing voor een probleem en werken deze uit in een prototype dat wordt getest onder échte gebruikers. Design sprints besparen veel tijd en geld omdat je voorafgaand aan de ontwikkeling aannames valideert en feedback ontvangt van gebruikers. Myler zet design sprints in om haalbaarheid en levensvatbaarheid van een app-idee te valideren en teams bij elkaar te brengen om gezamenlijke problemen op te lossen.

De combinatie van technische- en domeinkennis

Myler combineert technische kennis met domeinkennis van de klant om de beste oplossing te ontwikkelen. In co-creatie met de klant ontwikkelen we een mobile strategy die aansluit bij de bedrijfsstrategie en haar gebruikers. We werken nieuwe concepten uit in design sprints, maken prototypes die we testen onder échte gebruikers, ontwerpen de beste gebruikerservaring en ontwikkelen apps volgens de Scrum-Methodiek.

Vragen over strategie

Jotam denkt graag met je mee!