20 April 2020

Veilig op kantoor werken met de iotspot-app

Social distancing is niet zo gemakkelijk in een druk kantoor. Gelukkig zijn er apps die het ons in deze tijd makkelijker maken. iotspot is daar één van!
Shape 6

iotspot mobile app
 
Het corona-tijdperk dwingt ons om anders te werken. Social distancing is namelijk niet zo gemakkelijk in een druk kantoor. Gelukkig zijn er apps die het ons in deze tijd makkelijker maken. iotspot is daar één van!

 

Veilig op kantoor werken

1,5 meter afstand bewaren is één van de noodzakelijke maatregelen om gezond te blijven in tijden van Covid-19. Thuiswerken is een optie, maar onze medewerkers geven aan toch graag af en toe naar kantoor te komen. Om dit verantwoord te organiseren, moet capaciteit en inrichting aangepast worden.

 

In dezelfde ruimte kunnen nu minder mensen werken. Hierdoor is ook communicatie belangrijk. Want hoe zorgen we dat medewerkers niet weer terug naar huis moeten, omdat er geen plek voor ze is? Voor kleine kantoren misschien makkelijk te organiseren, maar voor grotere bedrijven wordt dat een uitdaging. iotspot is een app die dit makkelijk maakt.

 


 

Wat is iotspot?

iotspot maakt social distancing op kantoor mogelijk. Door middel van een simpele app kunnen gebruikers een veilige werkplek reserveren op kantoor.

 

Zo werkt dat:

 

  1. Reduceer capaciteit: Bepaal zelf welke werkplekken binnen jouw kantooromgeving wel en niet gebruikt mogen worden. Houdt rekening met de aanbevolen afstand van 1,5 meter.

  2. Richt het digitale kantoor in: Rust de beschikbare werkplekken uit met een speciale iotspot NFC sticker. De beschikbare plekken worden zichtbaar in de app.

  3. Reserveer een werkplek: Medewerkers kunnen via de app een veilige werkplek voor de dag reserveren. 

  4. Controle: Alleen medewerkers die een plek gereserveerd hebben krijgen toegang tot kantoor. Zo wordt het aantal medewerkers beperkt ten behoeve van een veilige kantoor omgeving.
     

Lees hier meer over hoe de app en bijbehorende techniek werkt.

 


 

Myler Media en iotspot

Bij Myler Media zijn we gek op apps! Op app ontwikkeling, maar ook op het gebruik ervan. We vinden het dan ook fantastisch dat apps ook in deze tijden uitkomst bieden om ons leven leuker, makkelijker én veiliger te maken.
 
iotspot app

Deel dit artikel