13 October 2021

Twee nieuwe collega's stellen zich voor: Robin & An-Mei

Deze maand verwelkomen we niet één, maar twee nieuwe collega's bij Myler Media! Benieuwd wie het zijn en hoe ze ons team komen versterken?
Shape 6

nieuwe collega's
Deze maand verwelkomen we niet één, maar twee nieuwe collega's bij Myler Media! Benieuwd wie het zijn en hoe ze ons team komen versterken? Hieronder stellen ze zich voor!
 

Robin van Gestel

(Op de foto links)
 

Hallo, ik ben Robin! Ik ben een 22 jaar en heb recent mijn Bachelor Psychology and Technology aan de TU in Eindhoven behaald.
 

Tijdens mijn studie merkte ik dat het creëren van goede gebruiksvriendelijke software mij erg interesseerde. Ik wilde daarom graag in een leuk team bijdragen aan het bouwen van zulke software. Zo kwam ik bij Myler Media terecht.
 
Bij Myler Media zal ik vooral bezig zijn met front-end development werk, maar ik ga ook kennis opdoen over de back-end. Mijn ambitie is om uiteindelijk te kunnen bijdragen aan elke stap in het proces van apps bouwen.
 
In mijn vrije tijd programmeer ik ook graag. Zo maak ik regelmatig websites voor kennissen. Als ik niet met techniek bezig ben, dan ben ik te vinden in de sportschool, in de kroeg, of met een interessant boek op de bank.
 

An-Mei Polman

(Op de foto rechts)
 

Hallo, mijn naam is An-Mei! Ik ben 25 jaar en woon in Nijmegen. Ik heb Informatica gestudeerd aan de Avans Academie in Den Bosch en ben in oktober gestart bij Myler Media als Developer.
 

Ik heb er zin in om nieuwe kennis en ervaring op te doen en ondersteuning te kunnen bieden aan Myler Media. Snel uitgeleerd ben ik niet en wil volgend jaar een vervolgstudie oppakken zodat ik mij kan blijven ontwikkelen.
 

In mijn vrije tijd sta ik op het op voetbalveld en geniet ik graag na met een drankje samen met mijn teamgenootjes. Ook stap ik regelmatig met een groepje vriendinnen op de racefiets!

Deel dit artikel