07 February 2023

Stagiairs Wout en Alex stellen zich voor

Deze maand zijn er nieuwe stagiairs gestart bij Myler Media: Wout en Alex. Ze gaan bij ons hun afstudeerstage doen. Nice! Vandaag stellen ze zich voor.
Shape 6

Deze maand starten er niet één maar twee nieuwe stagiairs bij Myler Media. Wout en Alex. Ze komen bij ons hun afstudeerstage doen. Nice! Vandaag stellen ze zich voor.
 

Wout Pittens
Hallo! Ik ben Wout, 21 jaar en studeer informatica (richting software development) aan de Avans in Den Bosch. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en heb ik de kans gekregen om bij Myler Media mijn eindstage te volgen. Samen met mijn duo-student ga ik aan de slag met het implementeren van geautomatiseerde tests in de projecten van Myler Media.
 
Zelf programmeer ik al vanaf jonge leeftijd en heb ik me altijd geïnteresseerd in de techniek. Naast mijn studie ben ik veel bezig met van alles en nog wat. Mijn hobby’s zijn onder andere basketballen, fitness, piano spelen en poolen.
 
Alex Waarts
Hallo iedereen! Ik ben Alex, een informatica student aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Als 4e jaars student ga ik gezellig stage lopen bij Myler Media. Hier zal ik dan ook iedereens favoriete onderdeel komen onderzoeken en ondersteunen: het testen van de code...
 
Zelf ben ik een zeer leergierig persoon, die alles wel interessant vindt. Wil je wat leuks vertellen over je code of technieken die je gebruikt, of over je hobby of interesse? Ik zal er altijd met plezier naar luisteren.
 
Zo ben ik zelf ook erg geïnteresseerd in allerlei onderwerpen, van talen tot geschiedenis (Natuurlijk ook programmeren 😉). In mijn vrije tijd doe ik dan ook van alles. Zo nu en dan sport ik in de sportschool of speel ik badminton. Maar ook de wat minder actieve hobby’s zoals gamen en series kijken kunnen mijn vrije tijd innemen.

Welkom guys! We gaan er een toffe tijd van maken!

Deel dit artikel