28 August 2023

Stagiairs Dylan en Martijn stellen zich voor

Deze week zijn er nieuwe stagiairs gestart bij Myler Media: Dylan en Martijn. Ze gaan bij ons hun afstudeerstage doen op het gebied van accessibility. Nice! Vandaag stellen ze zich voor.
Shape 6

Deze week zijn er nieuwe stagiairs gestart bij Myler Media: Dylan en Martijn. Ze gaan bij ons hun afstudeerstage doen op het gebied van accessibility. Nice! Vandaag stellen ze zich voor.

Dylan
Hallo iedereen! Mijn naam is Dylan en ik ben 22 jaar oud. Ik volg de opleiding Informatica aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Het komende halfjaar ga ik mijn afstudeerstage volgen bij Myler Media, waar ik samen met Martijn aan de slag zal gaan met verschillende toegankelijkheidstesten.

Zelf ben ik iemand die graag nieuwe technieken leert en hiermee aan de slag gaat. Naast mijn studie heb ik nog verschillende hobby’s. Ik vind het heel leuk om lekker actief bezig te zijn. Daarom geniet ik er ook ontzettend van om pretparken te bezoeken en gezellig samen met vrienden op stap te gaan. Ondanks dat ik het super leuk vind om actief bezig te zijn, heb ik er ook helemaal geen probleem mee om af en toe een avondje films en series te kijken.

Daarnaast vind ik het leuk om te sporten. Zelf badminton ik meerdere keren per week en vind ik het ook super leuk om de jeugd hier training in te geven.

Ik kijk er enorm naar uit om binnen Myler Media een mooi project op te gaan zetten!

Martijn
Hey, Martijn hier. Ik ben een 22-jarige student softwareontwikkeling aan de Avans in Den Bosch. Komend half jaar ga ik de laatste fase van mijn studie in: afstuderen! Dit ga ik samen met Dylan doen hier, bij Myler Media.

Tijdens mijn stage gaan wij ons bezig houden met de toegankelijkheid van apps. Het doel van deze stage is om het testen van de toegankelijkheid van de apps te gaan automatiseren. Alles wat hierbij komt kijken en wat het eindproduct zal worden gaan wij tijdens deze stage allemaal uitzoeken.

Naast school ben ik druk bezig met het ontdekken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling, elektronica en alles wat daarmee te maken heeft. Voor de rest drink ik graag speciaalbier met mijn vrienden. Dit doen we zowel bij proeflokalen als bij brouwerijen. Ook pak ik graag een festival, pretpark of dierentuin mee.

Welkom guys! We gaan er een toffe tijd van maken!

Deel dit artikel