13 February 2018

Nieuwe stagiares

Eind Januari zijn er 3 afstudeerders begonnen bij Myler Media. Ze werken aan een gezamelijke opdracht rondom augmented reality
Shape 6

Eind Januari zijn er 3 afstudeerders begonnen bij Myler Media. Ze werken aan een gezamelijke opdracht rondom ​augmented reality.

Patrick Hogeboom
Na mijn opleiding tot grafisch vormgever bij Grafisch Lyceum Utrecht ben ik door middel van zelfstudie webdesign ingestapt op de digitale snelweg. De jaren daarna heb ik bij verschillende bedrijven veel ervaring opgedaan in account- en projectmanagement, webdesign en webdevelopment. Deze praktijkervaring heb ik willen consolideren met een deeltijdstudie HBO Digitale Communicatie en Multimedia aan de HAN te Arnhem.
Sinds maart 2015 werk ik bij Elonisas te Nijmegen. Omdat er al een goed contact bestond tussen Myler Media en Elonisas was mijn afstudeerplek vlot geregeld. Ik ben erg blij met de mogelijkheid die mij bij Myler Media geboden wordt en verwacht in juni 2018 de studie af te ronden.


 
Wouter van de Ven
Na mijn HAVO ben ik meteen Informatica gaan studeren bij de Avans in Den Bosch. Tijdens mijn stage in het derde jaar ben ik erachter gekomen dat ik mezelf wil gaan verdiepen in Android. Daarom heb ik afgelopen half jaar de minor Mobile Development gevolgd en afgerond. Tijdens mijn afstudeerstage bij Myler Media hoop ik mijn Android-kennis nog uit te breiden.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om de plaatselijke kroeg op te zoeken met wat vrienden om wat te drinken of om een potje te darten. Verder houd ik van voetbal en speel ik graag een potje FIFA.

Jamam Witwit
Ik studeer informatica aan het Avans in 's-Hertogenbosch. Ik ben in Den Bosch opgegroeid en naarmate dat ik ouder werd, bleef mijn interesse groeien in de nieuwste gadgets en ontwikkelingen in de technische wereld. Hierdoor vond ik ook apps interessant en wilde ik programmeur worden. Naast het coderen, spendeer ik mijn tijd aan fitness en tekenen. Ik hoop op een gegeven moment goed genoeg te worden in tekenen, zodat ik een game met eigen art kan lanceren op de mobiele markt. Het hoogtepunt in mijn carrière op kookvlak, is een eitje bakken. Voor de rest lust ik wel een glaasje bier en ben ik blijkbaar zo bekend bij New York Pizza, dat ik een vip kaart van ze kreeg. 

Deel dit artikel