14 February 2020

Twee nieuwe stagiairs: Yvette & Koen

Deze maand zijn er twee nieuwe stagiars begonnen bij Myler Media: Koen en Yvette. Vandaag stellen ze zich voor!
Shape 6

Yvette en Koen
Deze maand zijn er twee nieuwe stagiars begonnen bij Myler Media: Koen en Yvette. Benieuwd wat ze gaan doen? Vandaag stellen ze zich voor!

 

Koen:

"Hallo allemaal! Ik ben Koen en ik studeer Software Engineering aan de Fontys in Venlo. Tijdens mijn studie is mijn interesse voor het programmeren van (met name) apps gegroeid, en de keuze voor een stage bij een app ontwikkelaar was dan ook snel gemaakt.

 

Bij Myler Media ga ik me bezighouden met een backend applicatie om app-statistieken inzichtelijk te maken. Ik hoop hier een zinvolle bijdrage te kunnen leveren, veel plezier te hebben en vooral veel te leren.

 

Ik programmeer graag, heb een fascinatie voor taal, ben regelmatig in de sportschool te vinden en hou van hardlopen. Daarnaast ben ik altijd te porren voor een goede Netflix-serie of een film in de bioscoop."

 

Yvette:

"Mijn naam is Yvette Kochen, ik ben 23 jaar en ik woon in het mooie Nijmegen. Hier volg ik de studie Communicatie aan de HAN. Ik zit nu in de afrondende fase van mijn studie: het afstuderen! Dit mag ik bij Myler Media doen.

 

Ik ga hier onderzoek doen naar de Buyer’s Journey. Dit is de reis die de klanten van Myler Media afleggen om te komen tot het eindproduct. Ik ga kijken hoe deze reis er nu uitziet en hoe deze geoptimaliseerd kan worden zodat klanten van Myler Media een goede beleving ervaren tijdens deze klantreis. Een leuk en interessant vraagstuk als je het mij vraagt. Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging en ik hoop dan ook met een mooi resultaat af te mogen studeren!

 

In mijn vrije tijd heb ik een lichte (lees: zware) serie-verslaving, hou ik van koken en werk ik nog bij een escape room in Nijmegen. Dat laatste sluit weer mooi aan bij mijn passie voor beleving!"

 

Awesome! We gaan er een leuke en leervolle tijd van maken!

Deel dit artikel