29 August 2019

Nieuwe stagiairs: Sergen & Rick

Deze week zijn bij Myler Media twee nieuwe stagiairs gestart: Sergen & Rick. Beide Technische Informatica studenten. In dit bericht stellen zij zich voor.
Shape 6

Sergen en Rick
 
Deze week zijn bij Myler Media twee nieuwe stagiairs gestart: Sergen & Rick. Vandaag stellen ze zich hier voor.
 

Sergen:

"Hallo, Ik ben Sergen Peker! Ik woon in Barendrecht en ben momenteel derdejaars Technische Informatica student aan de Avans Hogeschool te Breda. Het komende half jaar kom ik stage lopen bij Myler Media.
 

De reden dat ik hier stage kom lopen is simpel: ik heb gedurende mijn opleiding verscheidene opdrachten gedaan, van het maken van een simulatie tot het werken met VR, en wat er voor mij ver bovenuit sprong was mobiele applicatieontwikkeling. Hierom was mijn keuze snel gemaakt en ben ik superblij deze stageperiode bij Myler Media te mogen meedraaien!
 

Ik hoop er in ieder geval veel van te leren, een goed eindproduct neer te zetten en dat het een leuke stageperiode zal worden. Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen en zin in!"
 

Rick:

"Hallo ik ben Rick Wagenmakers, ik woon in Hank en ben (net als Sergen) derdejaars student van de opleiding Technische Informatica aan Avans Hogeschool Breda. Ook ik kom het komende half jaar stage lopen bij Myler Media.
 

Op mijn opleiding kreeg ik voor het eerst te maken met het maken van mobiele applicaties en dat sprak mij erg aan. Tijdens deze stage ga ik mij dan ook vooral bezig houden met het ontwikkelen van mobiele apps.
 

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met voetbal. Ik voetbal zelf in een team bij de club uit mijn dorp en kijk er ook graag naar. Daarnaast drink ik graag een biertje met mijn vrienden.
 

Ik heb erg veel zin in de samenwerking met het team van Myler Media en heb vertrouwen in een mooi resultaat!"
 

Welkom heren! Laten we er een te gekke tijd van maken en hoop mooie apps!

Deel dit artikel