08 September 2017

Nieuwe stagiaires: Yasen & Justin

Eind augustus zijn twee nieuwe stagiaires begonnen bij Myler Media: Yasen & Justin. Lees hier hun verhaal.
Shape 6

Eind augustus zijn twee nieuwe stagiaires begonnen bij Myler Media: Yasen & Justin. Nu, na twee weken, stellen beide heren zich hieronder voor en vertellen over de eerste indruk die opgedaan hebben:

Justin: “Ik ben blij deze maand te zijn gestart bij Myler Media. Eindelijk eens uit de schoolbanken en aan de slag in een praktische omgeving. Ik ben derde-jaars  student Technische Informatica aan Avans Hogeschool in Breda. Wat ik daar aan theoretische kennis heb opgedaan, pas ik nu toe in mijn stageopdracht. Vijf maanden lang werk ik aan building blocks: kleine pakketjes code die telkens opnieuw hergebruikt kunnen worden binnen apps. Ik heb veel zin om met deze opdracht aan de slag te gaan! Mijn doel is om een mooi eindresultaat neer te zetten, maar vooral ook om een leuke en leerzame stage te lopen bij Myler Media.

De eerst weken bevallen in ieder geval goed! Naast het serieuze werk is er ook voldoende tijd om een potje te tafelvoetballen of games op de Apple TV.”


Justin (l.) en Yasen (r.) voor de device wall

Yasen: “Drie jaar geleden ben ik vanuit Bulgarije naar Nederland gekomen om de studie ICT & Software Engineering te volgen aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. De komende vijf maanden -tot en met januari 2018- ga ik bij Myler Media aan de slag voor mijn stage.

Van de keuzes die ik had voor mijn stage, had Myler Media veruit de meest interessante en uitdagende opdracht: het ontwikkelen van een iPad app die toont welke Android testapparaten van de device wall verbonden zijn met de build server van Myler Media. Hierdoor kunnen mijn collega’s bij Myler Media in de toekomst  makkelijker apps uitrollen en installeren op alle of een deel van de Android apparaten. Tevens kunnen via de app die ik ga ontwikkelen de settings op alle devices aanpast worden vanuit één dashboard. Denk aan het aan- of uitzetten van Bluetooth en WiFi. De applicatie zal er voor zorgen dat veel tijd bespaard wordt bij het testen van nieuwe apps.

Mijn eerste ervaringen zijn super. De mensen bij Myler Media zijn vriendelijk en altijd bereid mij te helpen als ik ergens tegenaan loop. Ik heb de juiste keuze gemaakt. En ik ben er van overtuigd dat dit een goede start van mijn professionele carrière is!”

Deel dit artikel