02 February 2021

Nieuwe stagiair bij Myler Media! Max stelt zich voor.

Deze maand is er weer een nieuwe stagiair bij Myler Media gestart: Max Peters! Benieuwd wat hij komt doen? Vandaag stelt hij zich voor.
Shape 6

max peters

Deze maand start er weer een nieuwe stagiair bij Myler Media: Max Peters! Benieuwd wat hij komt doen? Vandaag stelt hij zich voor.

 

"Mijn naam is Max Peters, ik ben 21 jaar en woon in Vught. Ik studeer informatica aan de Avans Hogeschool in Den Bosch en ga bij Myler Media mijn afstudeerstage doen.

 

Tijdens deze stage ga ik een health & fitness app ontwikkelen die mensen moet motiveren om sportief bezig te zijn zonder dat ze fysiek bij elkaar hoeven te zijn. Binnen deze app kan een gebruiker sportieve uitdagingen voltooien die vervolgens punten opleveren. Wie aan het eind van de week de meeste punten heeft, is de winnaar van de week!

 

Het idee van de app past goed bij mij omdat ik erg actief ben. Mijn grootste hobby is wedstrijdzwemmen. Hier ben ik al 11 jaar druk mee bezig. Naast het zwembad ben ik ook vaak te vinden in de sportschool en online op mijn Xbox."

 

Welkom Max! Succes en veel plezier. Wat ons betreft een perfecte toevoeging aan dit rijtje corona-apps. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Deel dit artikel