31 August 2018

Nieuwe stagiair CMD

In Augustus is Lizanne begonnen als Stagiair CMD. Lees haar verhaal.
Shape 6

"Hallo iedereen, ik ben Lizanne van Oorschot. Een lekker actieve derdejaars Communication & Multimedia Design student die naast het regelmatig boksen en hardlopen ook een echte boekenworm is. Ik kom met mijn twee jaar ervaring als CMD student het team van Myler Media versterken tijdens mijn oriëntatiestage. Tijdens mijn eerste twee jaar CMD heb ik geleerd om te conceptualiseren, ontwerpen en coderen waarbij mijn passie het meeste ligt bij het conceptualiseren. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en grenzen gaan verleggen.

Ik wil graag nog veel HTML / CSS leren en omdat ik dit bij Myler Media kan combineren met grafisch ontwerpen is dit gewoon een top stage. In het komende half jaar zal ik meehelpen met het bedenken van een concept voor een app waarna ik ook heel de app zal mogen ontwerpen en waarschijnlijk zelfs nog wat mag coderen. Daarnaast zal ik ook nog vaak kleine dingetjes binnen andere projecten mogen maken.

Kortom ik ga een half jaar met super gezellige collega’s en vol leuke projecten tegemoet en ik heb er ontzettend veel zin in."

Deel dit artikel