12 July 2017

Myler Media viert 5-jarig bestaan in nieuw kantoor

Vrijdag 7 juli jl. was het zover. Onze relaties, klanten en leveranciers, waren uitgenodigd voor een borrel.
Shape 6
Vijf jaar geleden zag Robert Jan Hofman de vraag naar mobiele applicaties (apps) toenemen. Nog weinig bedrijven speelden hier op in en dat leidde tot de oprichting van Myler Media. Nu, vijf jaar later, werken we bij Myler Media met een team van zes vaste krachten en zijn we onlangs verhuisd naar een nieuwe kantoorruimte. Dubbel reden voor een feestje dus!

Vrijdag 7 juli jl. was het zover. Onze relaties, klanten en leveranciers, waren uitgenodigd voor een borrel. Onder het genot van een hapje en drankje kon het nieuwe kantoor bezichtigd worden. Onze developers hadden een foto-app ontwikkeld en de 3D printer stond aan. In de foto-app kon een overlay geselecteerd worden en na het nemen werd de foto direct op een groot scherm getoond. En gasten die raadden wat de 3D printer aan het printen was, konden een eigen 3D model winnen.We hebben drie gelukkige winnaars!

Al met al een geslaagde opening en een feestlijk lustrum.We willen alle gasten bedanken voor hun komst en iedereen waarmee we hebben samengewerkt de afgelopen 5 jaar. Wij blijven doorgaan met hetgeen we goed in zijn: app ontwikkeling. De afgelopen jaren hebben we -direct of in opdracht van partners- apps (technisch) mogen realiseren voor onder andere het NOC*NSF, de Hartstichting, DSM, GaiaZOO en Merck Animal Health. Daar hopen we nog vele mooie apps naast te zetten, samen met jou. 

Klik op de foto's voor een vergroting. 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Deel dit artikel