05 October 2016

Myler Media levert student voor Apple University

We zijn er trots op dat onze collega Jippe door Apple geselecteerd is om het Apple iOS Developer University Program te komen volgen!
Shape 6

Op het moment dat we Jippe binnenhaalden bij Myler Media wisten we het al: "we hebben een pareltje in huis gehaald!". En nu weten we het zeker. Jippe is door Apple geselecteerd om aan de Università degli Studi di Napoli Federico II (Napels, Italië) deel te nemen aan het Apple iOS Developer University Program

Na een strenge selectie, compleet met online test, interviews en een assessment in Italië, kwam eind september het verlossende woord: Jippe is een van de 200 software developers waar Apple de potentie van een wereldtopper in ziet. Uit de complete groep van 4.000 aanmeldingen eindigde Jippe op basis van zijn assessment-score op plaats 16.

Dinsdag 4 oktober was het al zo ver. Jippe vertrok in de vroege ochtend naar Napels, om daar in totaal negen maanden te blijven. Het eerste semester van de opleiding is een verdieping op software development voor iOS. In het tweede semester volgen colleges over onderwerpen als app-ontwerp en het commercieel inzetten van apps. Zo ontwikkelen Jippe en zijn medestudenten zich tot complete iOS developers, die in iedere stap van het app development proces een bijdrage kunnen leveren.

Buono fortuna, Jippe!

Deel dit artikel