05 March 2021

Myler Media en Afdeling apps slaan handen ineen

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Myler Media en Afdeling apps gaan samen verder. Hiermee zetten de ondernemingen een nieuwe stap in verdere groei! 
Shape 6

myler media en afdeling apps

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Per 24 februari jl. gaan Myler Media en Afdeling apps samen verder. Hiermee zetten de ondernemingen een nieuwe stap in verdere groei.
 

Door de samenwerking is er meer slagkracht en stabiliteit en wordt het dienstenportfolio uitgebreid. Tegelijkertijd treedt Herbert Megens in als bestuurder en aandeelhouder.
 

Beide bedrijven blijven voorlopig in de huidige vorm hun dienstverlening voortzetten. Later dit jaar zullen de bedrijven juridisch fuseren en als een bedrijf naar buiten treden. Hierover zult u later dit jaar opnieuw worden geïnformeerd.
 

Afdeling apps verhuist per 14 maart naar het kantoor van Myler Media, eveneens in de Gruyterfabriek in ’s-Hertogenbosch. De adresgegevens blijven ongewijzigd, maar het ruimtenummer wijzigt naar 4129.
 

Beide teams kijken enorm uit naar de samenwerking met de nieuwe collega’s en de nieuwe mogelijkheden die dat biedt. Wij zijn u daarbij graag als vanouds van dienst!
 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Herbert Megens of Robert-Jan Hofman.


Met vriendelijke groet,
Myler Media & Afdeling apps
 
 
Robert Jan Hofman
E: [email protected]
T: 06 28 96 20 18
www.mylermedia.nl

Herbert Megens
E: [email protected]
T 06 86 88 66 79
www.afdelingapps.nl
 

Deel dit artikel