26 January 2022

Kim komt haar eindexamen stage bij ons doen

Vanaf februari start Kim haar eindexamen stage bij Myler Media. Benieuwd wie ze is en wat ze allemaal komt doen? Je leest het hier!
Shape 6

kim

Vanaf februari start Kim haar eindexamen stage bij Myler Media. Benieuwd wie ze is en wat ze allemaal komt doen? Hieronder stelt ze zich voor.

 

"Hi, Ik ben Kim, een Full Stack Mobile Developer uit Eindhoven. Op dit moment ben ik bezig met mijn laatste jaar als studente aan de Fontys - met een basis richting Software Engineering en een specialisatie in Mobile Development.

Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren dus het feit dat IT op een razend tempo blijft vernieuwen komt voor mij goed uit. Door de features op mobiele telefoons kunnen applicaties nog persoonlijker en gebruiksvriendelijker worden. 

Tijdens mijn afstudeerstage zal ik gaan werken aan een mobiele applicatie bij Myler Media. Ik hoop de ins en outs van het vak te leren en te groeien als professional.

Ik hou van mezelf uitdagen - niet alleen intellectueel, maar ook fysiek. Zo heb ik twee jaar gehockeyd en gestudeerd in Amerika en heb ik afgelopen zomer 100km gekanoed en wild gekampeerd in Zweden.

Mocht je nog suggesties hebben voor een leerzaam boek, cheesy serie, lekkere recept of sportieve activiteit, dan hoor ik het meer dan graag!"


Welkom, Kim. Laten we samen een mooie app gaan bouwen!

Deel dit artikel