06 September 2019

Justin is back!

In 2017 deed Justin zijn stage bij Myler Media. Inmiddels is hij afgestuurd en vanaf deze week weer terug op het moederschip! Welkom terug, Justin! Laten we samen een hoop mooie apps maken!
Shape 6

Justin terug bij Myler Media
 
In 2017 deed Justin zijn stage bij Myler Media. Inmiddels is hij afgestuurd en vanaf deze week weer terug op het moederschip!

 
"Hallo, ik ben Justin van den Boomen! Ik woon in Tilburg en heb mijn diploma Technische Informatica van de Avans Hogeschool in Breda op zak.
 

Ik ben sinds 2017 verbonden met Myler Media. Destijds als stagiair. De reden om toen voor Myler Media te kiezen was om te kijken of app ontwikkeling iets voor mij was. Mobile Development was tijdens mijn opleiding namelijk niet vaak aan bod gekomen. 
 

De stageperiode was uiteindelijk ontzettend leuk en leerzaam. Apps maken vind ik geweldig om te doen en is naast mijn werk ook mijn hobby geworden. Daarnaast voelde ik me bij Myler Media ook goed op mijn plaats. Daarom heb ik na mijn opleiding besloten om verder te gaan in het maken van apps bij Myler Media (en alle bitterballen op te eten).
 

Als hobby speel ik wel eens een spelletje, probeer ik altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technische ontwikkelingen en ben ik geïnteresseerd in politiek en geschiedenis."
 

Welkom terug, Justin! Laten we samen een hoop mooie apps maken!

Deel dit artikel