12 February 2020

Jotam komt ons team versterken!

Jotam is een online alleskunner. Vanaf vandaag komt hij Myler Media ondersteunen op het gebied van concept, strategie en design.
Shape 6

Jotam Dveer

Jotam is een online alleskunner. Een digitaal strateeg en conceptontwikkelaar met ruim 7 jaar ervaring in de tech industrie. Vanaf vandaag komt hij Myler Media ondersteunen op het gebied van concept, strategie en design.
 

Hier stelt hij zich voor:
 

"Ik ben Jotam Dveer, 31 jaar en woon samen met mijn vriendin in hartje Tilburg. Ik heb een brede interesse in technologie, gedragswetenschap en psychologie en vind het dan ook helemaal te gek om mezelf te verliezen in alle interessante boeken die hierover te lezen zijn.
 

Om nog wat ruimte over te houden in mijn hoofd, leeg ik ‘m minstens 3 keer per week in de CrossFit box. Ik vind het te gek om mezelf fysiek uit te dagen en mijn eigen grenzen op te zoeken. Als ik écht wil ontspannen zak ik er lekker onderuit met een goede serie of film.
 

Het komende half jaar kom ik Myler Media versterken op het gebied van concept, strategie en design. Met meer dan 7 jaar ervaring in visual design, user experience, digital marketing en business development ben ik ervan overtuigd dat ik bestaande en nieuwe klanten goed kan adviseren en ondersteunen in het ontwikkelen kick-ass mobile experiences. Hopelijk tot snel!"

Deel dit artikel