03 September 2020

Even voorstellen: Bart en Gijs!

Deze maand zijn er twee nieuwe stagiairs begonnen bij Myler Media: Bart en Gijs. Benieuwd hoe ze ons komen versterken? Vandaag stellen ze zich voor!
Shape 6
Bart en Gijs Myler Media

Deze maand zijn er twee nieuwe stagiairs begonnen bij Myler Media: Bart (links op de foto) en Gijs (rechts). Benieuwd hoe ze ons komen versterken? Vandaag stellen ze zich voor!

 

Bart

Hallo allemaal! Ik ben Bart, ik ben 20 jaar en ik studeer Technische Informatica in Breda. Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat ik het maken van apps interessant vond en dat ik hier graag iets mee wilde gaan doen. 
Bij Myler Media zal ik veel bezig zijn met het onderzoeken van technieken die ik daarna kan toepassen in het project. Op deze manier hoop ik meer ervaring op te doen met betrekking tot de werking van een bedrijf en hoe de relatie tussen de klant en het team in elkaar zit. Ook hoop ik op deze manier meer kennis op te doen over de verschillende technieken die toegepast kunnen worden tijdens het produceren van een app.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met games en scouting. Ook ga ik om de week naar Groningen waar ik deels mantelzorger voor mijn opa ben en tegelijkertijd ook leiding ben van een 10-tal bevers (kinderen tussen de 5-7 jaar). Hier organiseer ik wekelijks opkomsten voor en een aantal kampen/uitjes per jaar. 

Gijs

Hoi! Ik ben Gijs en ik studeer Informatica Softwareontwikkeling aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Gedurende mijn studie ben ik veel bezig geweest met het maken van websites en games. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, het maken van een app!
Samen met Bart ga ik een applicatie ontwikkelen voor NPS Duurzaam BV. Hierbij moet doormiddel van een applicatie het inventarisatie- en installatieproces van zonnepanelen worden geoptimaliseerd. Ik hoop bij de stage veel kennis op te doen en vooral een leuke en gezellige stage te beleven!
Naast het programmeren houd ik erg van piano spelen en ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld. Verder ben ik niet vies van een potje gamen met een paar vrienden.  Te gek, mannen! Laten we er een leuke en leerzame tijd van maken!
Deel dit artikel