12 October 2022

Niet één, niet twee, maar drie nieuwe collega's!

Myler Media gaat als een raket! Maar kan ons team al die leuke projecten wel aan? Gelukkig wel, want we hebben weer extra slagkracht. Lees het hier.
Shape 6

Myler Media gaat als een raket! Maar kan ons team al die leuke projecten wel aan? Gelukkig wel, want we hebben weer extra slagkracht. Drie bekende gezichten zijn terug op het moederschip: Jotam, Koen en Kim. Wat ze in de tussentijd uitgespookt hebben, lees je hier.

Jotam Dveer

“Hoi! Ik ben Jotam Dveer en ik woon samen met mijn gezin in Tilburg. Sinds 3 oktober ben ik terug bij Myler Media als strateeg.

Organisaties zijn genoodzaakt om digitaal te transformeren, maar weten vaak niet hoe – en waar – ze moeten beginnen met het digitaliseren van (klant)processen. Met mijn achtergrond in UX, (service) design en marketing weet ik onze klanten op het snijvlak van business en service te ondersteunen in het ontwikkelen van een digitale strategie. In de afgelopen 10 jaar heb ik daar ook al een veel mooie merken bij mogen helpen zoals, Centraal Beheer, Brabant Water, van Spaendonck en de ASN Bank.

Ik vind het tof om weer terug op het nest te zijn bij Myler Media. In 2019 had ik ook al een kleine uitstap gemaakt naar Myler Media in de vorm van freelancer, maar nu écht de keuze gemaakt om in te stappen.

Ik vind het mooi om te zien hoe snel de organisatie zich de afgelopen tijd heeft ontwikkeld. De fusering met Afdeling apps heeft de organisatie echt in een stroomversnelling gezet en er zijn mooie en flinke stappen gezet. Toch zie je dat deze mate van groei ook wat uitdagingen met zich meebrengt. In mijn rol ga ik bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van de organisatie. Ik heb er nu vooral heel veel zin in om hiermee aan de slag te gaan. Mijn eerste week is goed bevallen en kijk ernaar uit om samen met onze klanten lekker verder te groeien!”

Koen Berkhout

"Hallo allemaal! Wellicht een bekend gezicht, want als onderdeel van mijn studie Software Engineering heb ik stage gelopen bij Myler Media en daarbij gewerkt aan een applicatie om app-statistieken inzichtelijk te krijgen. 

Tijdens de stages is mijn interesse voor het ontwerpen van met name backends gegroeid. Nu is het tijd om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Ik ga dan ook met veel enthousiasme aan de slag als backend ontwikkelaar bij Myler Media. 

Ik programmeer graag, heb een fascinatie voor taal, ben regelmatig in de sportschool te vinden en hou van hardlopen. Daarnaast ben ik altijd te porren voor een goede Netflix-serie of een film in de bioscoop."

Kim van der Meulen

“Hi, Ik ben Kim, een Mobile Developer uit Eindhoven. Afgelopen jaar ben ik afgestuurd van ICT & Smart Mobile na een interessante afstudeerstage bij Myler Media

Gelukkig is het niet bij alleen een stage gebleven! Vanaf nu zal ik me gaan specialiseren in iOS ontwikkeling. Ik kijk er naar uit om me bij Myler Media te ontwikkelen als (Native) Mobiele Applicatie ontwikkelaar.

Ik hou (nog steeds) enorm van een uitdaging - niet alleen intellectueel, maar ook fysiek. Zo heb ik twee jaar gehockeyd en gestudeerd in Amerika en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Verder geniet ik van lekker koken, series kijken, een leerzaam boek lezen, of een sportieve activiteit.”

Welkom terug allemaal. We gaan knallen! 🚀

Deel dit artikel