24 March 2016

Bezoek aan mDevCon 2016

Het Myler Media team heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan mDevCon 2016: Mobile Developers Conference 2016. 
Shape 6

Het Myler Media team heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan mDevCon 2016: Mobile Developers Conference 2016. Dit is hét evenement in Nederland voor mobile developers.

                     

Onze developers Robert Jan, Eric, Serge en Jippe zaten 's ochtends al vroeg in de trein richting Amsterdam om maar geen minuut te hoeven missen van de dag. Eenmaal binnen in het Tuschinski Theater, waar mDevCon werd gehouden, begon de dag met een keynote van Joe Cieplinski: 'Design isn't about the designer'. Een goede aftrap waardoor de verwachtingen voor de rest van de hoog gespannen waren.

De rest van de dag werd gevuld met slots van 45 minuten waarbij telkens gekozen kon worden voor een iOS-specifiek, Android-specifiek of een multiplatform gerichte presentatie. Onze groep developers heeft zich opgesplits, zodat achteraf alle informatie van de presentaties met elkaar gedeeld kon worden. De dag werd afgesloten met een plenaire eindpresentatie en een optreden van Airplane Mode.

Onder het genot van een hapje en drankje heeft het team alle innovaties en ontwikkelingen gedeeld en nabesproken. Al met al een erg interessante dag waar onze klanten van gaan profiteren!
 
                      Myler Media bij mdevcon 2016  

Deel dit artikel