09 March 2017

Ben jij al bezig met VR?

Wij helpen videospecialisten, marketingbureaus en bedrijven om hun 360 graden beleving naar een app te brengen.
Shape 6

Je hoort het steeds vaker. Je ziet het steeds vaker. En nu ben je zelf meer informatie aan het zoeken over Virtual Reality. Wij helpen videospecialisten, marketingbureaus en bedrijven om hun 360 graden beleving naar een app te brengen. Maar wij kunnen ook het hele traject uit handen nemen. Onze partners staan klaar om jouw video of 3D visualisatie uit te werken.

Om het 3D effect te ervaren van een Virtual Reality video heb je een speciale bril/case nodig. Bijvoorbeeld de Oculus Rift of een Zeiss VR One. Maar er zijn ook goedkopere oplossingen, zoals de Google Cardboard. VR is voor iedereen bereikbaar!

Virtual Reality App Myler Media

Een 360 graden video / Virtual Reality app is de ideale manier om je organisatie, dienst of product onder de aandacht te brengen. In een VR app kun je 360 graden video’s, 3dD visuals en 360 graden fotografie plaatsen.

Toepassingen? Denk hier eens aan:

  • Rondleidingen door een productieproces, of op afstand een product of dienstverlening bekijken.

  • Als projectontwikkelaar een Virtual Reality-kijkje geven in een nieuw bouwproject. 

  • Het herbeleven van een event in Virtual Reality. Maar het is zelfs ook mogelijk om een event live te streamen in VR!

  • Innovatie in het onderwijs met trainingen die deelnemers een praktijkvoorbeeld laten ervaren.


Het voordeel van een VR-app is dat er ook interactieve elementen in de video gebracht kunnen worden. Deze kunnen door middel van een knop op de cardboard of VR-bril bediend worden.

Verder passen bij de huisstijl van jouw organisatie toe (logo’s en kleuren). Kunnen we extra informatie en contactpagina’s toevoegen. En zelfs een ‘direct bestellen’-module inbouwen: alles in één! Bovendien wordt de app desgewenst in de Google Play Store en Apple App Store gepubliceerd; geen gebrek aan publiek!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via 073-856 23 35 of middels het contactformulier rechts op deze pagina.  
Deel dit artikel