23 October 2019

3 onmisbare apps volgens Jan

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker en leuker. Deze week deelt Jan Lindenberg zijn favoriete apps. Jan is developer bij Myler Media.
Shape 6

Favoriete apps van Jan

Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Elke dag worden er nieuwe applicaties aan de App Store toegevoegd. In deze blogreeks delen we onze favoriete apps.

 
Deze week deelt Jan Lindenberg zijn favoriete apps. Jan is developer bij Myler Media.
 

Onmisbaar voor dagelijks gebruik: Buienalarm

“Als ik niet op kantoor ben om nieuwe apps te ontwikkelen, ben ik veel buiten. Dan is het fijn om te weten wat het weer is en of er een bui aan komt. Van de verschillende weer apps werkt Buienalarm naar mijn idee het fijnst en geeft de meest accurate voorspellingen.”
 buienalarm app
 

Onmisbaar in het algemeen: Snapseed

“De beste camera is degene die je bij je hebt. Mijn smartphone dus. Ik vind het leuk om foto’s te maken en met de app Snapseed kan ik deze meteen bewerken. Snapseed is zo uitgebreid, het is eigenlijk een soort mini Photoshop voor je telefoon. En je kan hem nog gratis downloaden ook!”

 

 

Onbekend maar onmisbaar: Duolingo

“Altijd al een nieuwe taal willen leren, maar kun je er simpelweg geen tijd voor vinden? Dan is de app Duolingo een aanrader. Spelenderwijs leer je met een paar minuutjes per dag een vreemde taal spreken en schrijven. De minigames maken het leerproces oprecht leuk!”

duolingo

 
Enthousiast geworden van de apps van Jan? Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina

Deel dit artikel