Design

Ontwerpen met de gebruikerservaring centraal

Bij Myler hebben we een sterke focus op het leveren van uitstekende gebruikerservaringen voor onze klanten. We passen jouw native, react native of web app aan op basis van de wensen en behoeften van zowel de business als de doelgroep.

Ontwerpen met gebruikers in gedachten

Onze werkwijze omvat uitgebreid onderzoek naar gebruikersbehoeften en het creëren van user flows en klantreizen om een compleet beeld te krijgen van de gebruikerservaring. We betrekken gebruikers bij het ontwerpproces en voeren gebruikerstesten uit om onze grootste aannames vroegtijdig te valideren, zodat we met voldoende zekerheid de ontwikkelfase kunnen starten.

Prototyping is hierbij een essentieel onderdeel van ons proces. Het biedt een tastbare weergave van jouw productvisie en helpt onze ontwerpers en teams om gebruikersbehoeften beter te begrijpen. Prototypes spelen een belangrijke rol in het testen en verfijnen van de gebruikerservaring en de interacties tussen de gebruikers. Daarnaast zijn prototypes een belangrijk hulpmiddel om ideeën en nieuwe features vroegtijdig te testen met een usability test om grote aannames te valideren en feedback te krijgen op de werking van het product.

Naast een uitstekende gebruikerservaring, zorgen we ook voor een consistent en aantrekkelijk visual design dat volledig aansluit bij de branding van jouw organisatie. Daarom ontwikkelen we design systems die zorgen voor schaalbaarheid en een uniforme look & feel voor jouw app(s).