App ontwikkelaar Eindhoven | App ontwikkeling | App development

Shape 1

App ontwikkelaar Eindhoven

Wij zijn Myler Media, dé app ontwikkelaar in de regio Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het native ontwikkelen van applicaties voor telefoons, tablets en wearables. Native app ontwikkeling wil zeggen dat de app specifiek ontwikkeld wordt voor een platform: Apple iOS of Android. Maar ook cross platform app development verzorgen wij, indien gewenst. Op zoek naar een app ontwikkelaar Eindhoven? Neem dan contact met ons op.

Kosten app ontwikkeling

De kosten voor het laten ontwikkelen van een app zijn een belangrijk criterium in het beslissingsproces. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom geven wij altijd direct een transparant overzicht van de verwachte ontwikkelkosten, specifiek per functionaliteit. Om tot een eerlijk advies en een goede offerte te komen, gaan we graag het gesprek aan.

iOS development

iOS apps zijn razend populair! En wij kunnen ze maken voor jou. Myler Media ontwikkelt iOS apps voor alle Apple producten: iPad, iPhone, Apple iWatch en Apple tv. Onze specialisten kennen iOS door en door en zijn altijd hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het besturingsysteem. Samen met jou wordt jouw idee voor een app door vertaald naar de ultieme app. Van product app tot webwinkel app en van foto-app tot patiënten app.

Android development

Android is het meest populaire besturingssysteem voor zowel smartphones als tablets. Uiteraard verzorgen wij dan ook native app development voor Android. Wij ontwikkelden reeds een divers scala aan mobiele applicaties voor Android. Van business apps voor het optimaliseren van interne processen en formulieren, tot games en puur informatieve apps.

App design

Naast het ontwikkelen van apps zijn we ook gespecialiseerd in app design. Een goede vormgeving draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een app. En een app moet natuurlijk de juiste uitstraling hebben die past bij jouw huisstijl en imago.

Maar, na het designen en ontwikkelen van een app stopt het niet. Een app dient onderhouden te worden, moet vindenbaar zijn in de app stores en wellicht op termijn doorontwikkeld worden. Daarom bieden wij naast app development ook 'app consultancy', 'app store optimization' en 'app onderhoud' aan.

Kennis maken?

Heb je een goed idee of wil je technisch advies op maat? Dan kun je altijd terecht bij ons terecht! Wil je ervoor zorgen dat jouw app gevonden wordt in de app store? Dan is onze ondersteunende dienst “App store optimization” echt iets voor jou. Of heb je een app en moet deze up-to-date blijven met de laatste updates en ontwikkelingen? Wij kunnen jouw app in onderhoud nemen, zodat de app met de tijd mee groeit.

Benieuwd wat Myler Media voor jou kan betekenen op het gebied van mobile development? Maak vrijblijvend een afspraak!

Een overzicht van onze diensten:

 1. Mobile Strategy

 2. Design Sprints

 3. User Experience Design

 4. Usability testing

 5. Prototyping

 6. Native App Development

 7. React Native app development

 8. Progressive Web App development

 9. Web app development

 10. API Development

 11. IoT Solutions