App Accelerator Program

Het App Accelerator Program biedt gedreven ondernemers met een innovatief app-idee een 12-weken durende training aan. Hierin word je begeleid door experts van Myler om je concept te ontwerpen, ontwikkelen en valideren voor een nieuwe business propositie. Één belofte staat vast: binnen 3 maanden heb jij gegarandeerd een gevalideerde propositie in handen, ontstaan vanuit jouw idee en nu naadloos afgestemd op jouw bedrijf en doelgroep.

Shape 3

Accelerator program

Heb je een geweldig concept voor een app, maar ben je vastgelopen in de ideation fase? Maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Uit recent onderzoek blijkt dat maar liefst 85% van de mensen met goede app-ideeën nooit verder komt dan deze fase. Veel ondernemers en startende bedrijven blijven twijfelen of hun idee wel levensvatbaar is en weten niet welke stappen ze hierna moeten nemen.

Dit willen wij met de App Accelerator Program veranderen! Als mobile agency met meer dan 11 jaar ervaring begrijpen wij de uitdagingen van ondernemers om een idee tastbaar en concreet te maken en vervolgens om te zetten naar een waardevolle propositie. Ons programma is daarom ontworpen om ondernemers zoals jij te ondersteunen bij het verfijnen van je idee, omzetten van een idee naar een waardevolle business propositie, en deze vervolgens te ontwerpen, testen en valideren op levensvatbaarheid.

In slechts 10 tot 12 weken bieden we een grondige evaluatie van je concept. We gaan verder dan alleen het beoordelen van je idee. Met behulp van klantinterviews en diepgaand kwalitatief onderzoek werken we samen aan het verfijnen van je idee. Dit stelt ons in staat om problemen te identificeren dat jouw app-idee oplost en om een gevalideerde propositie te ontwikkelen.

De inhoud van de training

Nadat je aanmelding wordt je door onze customer succes manager gebeld om je aanmelding te bespreken. Daarin leggen we ook de inhoud van de training verder aan je uit.

Gratis prijsindicatie

Door het beantwoorden van een aantal vragen ontvangt je binnen enkele minuten een compleet en vrijblijvende prijsindicatie. 

Ik wil een prijsindicatie